Tulaj: Maláj admin
Owner: Khoo Teng Hooi
Owner Address: 542-C Jalan Air Itam Air Itam Penang 11400 MY
Fórum van és az admin maga jelentette be az oldal indulását. (nem mindenhol divatos)
Reklámok: Jelenleg (aug 25) négy (Garantált) fél centes és 5 db 0,08 centes kb 2,5 cent értékben
Kifizetés: első kifizetés 1 dollár.A követező kifizetések 2,3,4,5 minden tagságra . Paypal, PayZa,Perfect Money (nekem azonnal megjött) (amúgy 7 napot ír max) én pár cent (6)levonást tapasztaltam az oldalnál. A banki levonást nem vállalja át az admin.
refjutalék: 20% többi az upgrade táblában olvasható
Grid: AdGrid 20 esély 2,5 dollárig lehet nyerni. Ahogy nézem eddig 1 centeket dobott a gép.
Pontrendszer: van. 1000 pont 1 dollár,de nagyon keveset ad. 0.01 pont egy hirdetés,gridre nem ad.
egyéb kereset: Van Virool video. 0,9 centet ad egyért.Azonnal jováírja Acc Balance ba.
Crowdflower is van. 1 Vpoint = 0,9 cent szintén
reklám frissítés ideje: magyar idő szerint reggel 6-kor van ad reset/reklám frissítés
Az oldal kockázata átlagos. Az admin aktivitása pozitív. Néha vannak jelentős változások,de ez az oldal fennmaradását hivatott segíteni úgy látom. A változásokat a fórumban is bejelenti.(ez sem divatos mindenhol)
Upgrade tábla

belépés,körülszimatolás http://www.easycashclicks.com/?ref=xenosz2