EasyCashClicks.com - Megszűnt

Olyan PTC oldalak, amelyek nem fizetnek.
xenosz2
Fanatikus
Fanatikus
Kapcsolat:

EasyCashClicks.com - Megszűnt

Hozzászólás Szerző: xenosz2 »

indult: 2013.07.15

Tulaj: Maláj admin

Owner: Khoo Teng Hooi
Owner Address: 542-C Jalan Air Itam Air Itam Penang 11400 MY

Fórum van és az admin maga jelentette be az oldal indulását. (nem mindenhol divatos)

Reklámok: Jelenleg (aug 25) négy (Garantált) fél centes és 5 db 0,08 centes kb 2,5 cent értékben

Kifizetés: első kifizetés 1 dollár.A követező kifizetések 2,3,4,5 minden tagságra . Paypal, PayZa,Perfect Money (nekem azonnal megjött) (amúgy 7 napot ír max) én pár cent (6)levonást tapasztaltam az oldalnál. A banki levonást nem vállalja át az admin.

refjutalék: 20% többi az upgrade táblában olvasható

Grid: AdGrid 20 esély 2,5 dollárig lehet nyerni. Ahogy nézem eddig 1 centeket dobott a gép.

Pontrendszer: van. 1000 pont 1 dollár,de nagyon keveset ad. 0.01 pont egy hirdetés,gridre nem ad.

egyéb kereset: Van Virool video. 0,9 centet ad egyért.Azonnal jováírja Acc Balance ba.
Crowdflower is van. 1 Vpoint = 0,9 cent szintén

reklám frissítés ideje: magyar idő szerint reggel 6-kor van ad reset/reklám frissítés

Az oldal kockázata átlagos. Az admin aktivitása pozitív. Néha vannak jelentős változások,de ez az oldal fennmaradását hivatott segíteni úgy látom. A változásokat a fórumban is bejelenti.(ez sem divatos mindenhol)

Upgrade tábla

Kép

Kép

belépés,körülszimatolás http://www.easycashclicks.com/?ref=xenosz2

Kép
A hozzászólást 8 alkalommal szerkesztették, utoljára xenosz2 2013.09.15. 14:07-kor.
xenosz2
Fanatikus
Fanatikus
Kapcsolat:

Re: Easy Cash Clicks - easycashclicks.com PTC EVO

Kaptam fizetést pár napja,ami azonnal meg is jött. 1,2 dollárt kértem ki ebből 6 cent maradt az oldalon, a többit a paypal szedte le. Az oldalon a kereset erősen ingadozott az utóbbi időben így a leírásom most nem friss,de kijavítom hamarosan.

Jelenleg 2,4 cent a napi kereset 4 darab fél centes és pár 0,08 centes hirdetéssel. A kifizetési minimum most nálam 2 dollár. lehet,hogy az első még 1 és a második már 2 ezt nem tudom. ha valaki tud erről infót jelezze...
a refjutalék 20% most

A bizonylatom tehát:
regisztráció a bannerra kattintva
Kép

Kép
idlig
Fanatikus
Fanatikus
Kapcsolat:

Re: EasyCashClicks.com PTC EVO min 1 dollár (frissítve aug

Hozzászólás Szerző: idlig »

Nekem is fizetett már korábban. A másodiknál a minimum szintén két dollár.
xenosz2
Fanatikus
Fanatikus
Kapcsolat:

idlig írta:Nekem is fizetett már korábban. A másodiknál a minimum szintén két dollár.
Köszönöm az információt :)

A fórumban megtaláltam az admin ezirányú bejegyzését. Kár,hogy az ilyenek nem kerülnek be a TOS-ba upgrade táblába sokszor :(
eviaclub
Fórumlakó
Fórumlakó
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: eviaclub »

Nekem is megvolt ma az első kifizetésem. $1.38-ból $0.89 maradt.
Minden ami PTC. Tájékoztatás a PTC munkáról, a regisztrálás menetéről, a kifizetésekről, a csalókról és mindenről, amit tudni érdemes. Részletes és őszinte leírás a legjobb PTC oldalakról. Kattints az alábbi bannerre, ha többet szeretnél tudni
Kép
eviaclub
Fórumlakó
Fórumlakó
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: eviaclub »

Nem elérhető kb. 10 napja. Nálam már kuka. (vagy scam, ahogy fogalmazzuk)
Minden ami PTC. Tájékoztatás a PTC munkáról, a regisztrálás menetéről, a kifizetésekről, a csalókról és mindenről, amit tudni érdemes. Részletes és őszinte leírás a legjobb PTC oldalakról. Kattints az alábbi bannerre, ha többet szeretnél tudni
Kép
xenosz2
Fanatikus
Fanatikus
Kapcsolat:

Ja... ez már úgy néz ki. Sok értelme nincs ezt kiírni a topicba,mert úgyis nyílvánvaló,ha valaki reggelni akar:) azért beírom...
Válasz küldése