Fusebux - SCAM
-
- Fanatikus
- Kapcsolat:
Re: Fusebux ($0.05-$0.06 naponta) - Szuper refek - FIZET
Igen fokozatosan csökken nálam is a béreltek teljesítménye. Már csak nagyjából annyit hoznak amennyi az áruk. 1,8-2 AVG felejtős.
-
- Fanatikus
- Kapcsolat:
Tovább csökkent a refek teljesítménye 1 avg van nálam. 18-ból tegnap 4 ember volt aktív. Be fog dőlni ez is..
Nekem is csökent pedig most vettem újabb 20 RR......Remélem nem dől be...:S
Re: Fusebux ($0.05-$0.06 naponta) - FIZET
Nálam 300 bérelt 390-et kattint naponta. Nagyon jók, persze tagsággal.-
Köszönöm!
-
- Fanatikus
- Kapcsolat:
Na most már az eddigi 1,7-2-es átlag lement 1 alá. Itt sem fogok már bérelni. 

szoktad cserélni őket?
-
- Fanatikus
- Kapcsolat:
A rendszer automatán cserél, azok soha nem aktívak, 1-et sem képesek kattolni. Mondjuk a probuxon 9 bérelt tegnap 4 kattot hozott össze.
-
- Fanatikus
- Kapcsolat:
Refeket hagyom mind lejárni mert gyakorlatilag 0 a teljesítményük, viszont szépen fizetett megint!

Nekem is napokon át nullát hoztak a béreltek. Aztán béreltem még párat, a többit is meghosszabbítottam, és visszajött a majdnem kettes átlag.
Ma szerettem volna kikérni a pénzemet, de sajnos nem sikerült.
Jelenleg nem lehet kikérni egyik számlatípusra sem.
Ezt írja ki:
We're doing maintenance in payment module (PayPal API).
Please try again later or choose another payment method.
Sajnos egyre több a panasz a fórumon is.

Jelenleg nem lehet kikérni egyik számlatípusra sem.
Ezt írja ki:
We're doing maintenance in payment module (PayPal API).
Please try again later or choose another payment method.
Sajnos egyre több a panasz a fórumon is.

- doqxstudio
- Fanatikus
- Kapcsolat:
Így van, második napja nem lehet pénzt kikérni. Azt írták, hogy dolgoznak rajta, a várakozáson kívül sokat nem lehet tenni jelenleg.
Elvileg ma vagy holnap áll vissza a kifizetés a 72 órás rendre. A többit majd meglátjuk.
(a béreltek itt is megadták magukat (akár csak a Zapbuxon), bár ez annyira már nem izgat)
(a béreltek itt is megadták magukat (akár csak a Zapbuxon), bár ez annyira már nem izgat)
Új határidő van, augusztus 31... eddig nem lehet pénzt kikérni.
- doqxstudio
- Fanatikus
- Kapcsolat:
kampec.idlig írta:Új határidő van, augusztus 31... eddig nem lehet pénzt kikérni.
Jó esély van rá. Én betettem a 'hirdetésre' mappába, a megadott dátumig még kattintom, de naponta csak egyszer lépek be.doqxstudio írta:kampec.idlig írta:Új határidő van, augusztus 31... eddig nem lehet pénzt kikérni.
Re: Fusebux ($0.05-$0.06 naponta)
lássuk...
Sziasztok! 
Fusebux Admin új hírrel jelentkezett: http://www.fusebux.com/forum/topic.php?cat=1&tid=20456
Ha jól fordította a google, akkor pénteken és hétfőn lesz fizetésnap! ( De javítsatok ki ha tévedek!)
Az utóbbi napok belassulása után, ma már sokkal gyorsabb az oldal.
Nekem eddig csak jó tapasztalataim vannak. A bérelt reffjeim is szépen teljesítenek!
Standard tagsággal, a 200 RR napi 350-370 körül kattolt össze, és ezt stabilan tartották tegnap előttig.
Az RR kattintások száma az utóbbi 3 napban egy kicsit visszaesett, de ma már (eddig úgy néz ki) megint vissza áll a szokásos katt szám.
Tehát, eddig nálam minden oké az oldallal, most már csak abban reménykedem, hogy a további kifizetések is rendben megindulnak, és kitudom kérni az első kifizumat, amit most gyűjtök össze!

Fusebux Admin új hírrel jelentkezett: http://www.fusebux.com/forum/topic.php?cat=1&tid=20456
Ha jól fordította a google, akkor pénteken és hétfőn lesz fizetésnap! ( De javítsatok ki ha tévedek!)
Az utóbbi napok belassulása után, ma már sokkal gyorsabb az oldal.
Nekem eddig csak jó tapasztalataim vannak. A bérelt reffjeim is szépen teljesítenek!

Standard tagsággal, a 200 RR napi 350-370 körül kattolt össze, és ezt stabilan tartották tegnap előttig.
Az RR kattintások száma az utóbbi 3 napban egy kicsit visszaesett, de ma már (eddig úgy néz ki) megint vissza áll a szokásos katt szám.
Tehát, eddig nálam minden oké az oldallal, most már csak abban reménykedem, hogy a további kifizetések is rendben megindulnak, és kitudom kérni az első kifizumat, amit most gyűjtök össze!

Tegnap csúcsot döntöttek a bérelt refjeim!
373 click számmal, az össz AVG tegnap: 1.865
373 click számmal, az össz AVG tegnap: 1.865

Sziasztok! Valaki meg tudná mondani a fusebux miért nem enged kikérni pénzt.? Kiirja válasszak más procit, de hiába egyikre sem engedi. Már lassan két hete nem enged kikérni.
A fusebuxba belépni se lehet.
Szia "bogarka"!bogarka írta:A fusebuxba belépni se lehet.
Az igaz, hogy kicsit lassú az oldal, de én most is bennt vagyok és kattolom.
Kifizetések elindítását hétfőre ígérik. Majd meglátjuk mi valósul meg ebből!
Szerintem simán scam lett az oldal.
Sziasztok!
A Fusebuxban látok kifizetéseket, de nekem nem enged kikérni . Szerintetek mi lehet az oka? Irtam az adminnak, de nem is válaszolt.
A Fusebuxban látok kifizetéseket, de nekem nem enged kikérni . Szerintetek mi lehet az oka? Irtam az adminnak, de nem is válaszolt.
Most pl újra kéri a kifizetési processzort. 48ora az elfogadási ideje. Van megadva ilyen neked? Szerintem mindenkinek törlődhetett és újra meg kell adni...
Nincsenek friss kifizetések, csak régiek, amikhez most szólnak hozzá, ez téveszthetett meg.bogarka írta:Sziasztok!
End of the story
ja ráadásul 2 napos az utolsó bejegyzés a fórumba az se igazi