Admin már beköszönt a fórumba.
Elvileg regisztrált cég:
Kifizetés 4$-tól (PayPal, Payza, EgoPay, Neteller)
Jelenleg a kereset: 5-6 cent.
Upgrade tábla:

Igen, úgy hirdetik, mint új probux, de semmi köze hozzá. Persze próbálják másolni. A refjutalék nem valami sok, de legalább gyorsan lehet végezni vele, az adfocus ellenére is. Így elsőre azt mondanám, hogy a Zapbux Adminjáé az oldal.tifu írta:Adfocusos? Sok helyen láttam amúgy probux2-nek hirdetve.
A Zapbuxot már első nap említettem (az eddig gond nélkül fizet, de persze figyelni kell rá, a fusebux már nincs is kint a blogomon). És nem feltétlenül mondanám, hogy valótlan infók, ugyanúgy ott a Trustwave logó az oldalon, mint pl a Neobux vagy Probux esetében. Maga a cég simán lehet igazi, mert valami nyoma van, és ez nem tart ám olyan sokból, csak semmi valós szerepe nincs.xenosz2 írta:találtam neten egy bejegyzést,hogy a hasonlóság nem véletlen a zapbuxhoz
Bár a zapbux,ha jól tudom még nem scam,de valótlan infókat kommunikál,hogy regisztrált cégük van.
http://www.bubblews.com/news/2407005-fu ... the-making
30 napra bérled őket. Lehet több időre is hosszabbítani, akkor plusz kedvezmény van.over19 írta:Sziasztok!
4$-t befektettem, 20 reffet vettem. 40cent per nap, minden rendben vele, hamar össze is jött 2$ veszem is a következő 10 reffet.Annyit szeretnék kérdezni, 1 referal hány napig aktív? 30? Köszönöm előre is a választ.
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 4 vendég