Béreltem egy újabb 10-es csomagot, így már 30-an vannak.

A (módosított) Gen4-es scriptnél általában így van (ezen az oldalon is), nincs pendinges rész a statisztikánál.hoparduc írta:A számlámra még mindig nem érkezett meg, pedig az oldalon már úgy van feltüntetve, hogy kifizetett.
Köszi, akkor várok.idlig írta:A (módosított) Gen4-es scriptnél általában így van (ezen az oldalon is), nincs pendinges rész a statisztikánál.hoparduc írta:A számlámra még mindig nem érkezett meg, pedig az oldalon már úgy van feltüntetve, hogy kifizetett.
Én ugyan standard vagyok, de nálam semmi negatív változás nem történt.donsavesz írta:Borzasztóan teljesítenek a reffek, nem tudom mi történt az oldallal?!
A mai nap 0 db kattintáson állnak és tegnap 36 katt jött 400 db reffel.Hurrá
Mennyi pénzlevonással jár, ha hagyom lejárni? Miért ne cseréljek, ha egy adott referrál nem kattint napok óta?kavics13 írta:Ezen az oldalon rendkívül egyszerű a béreltek kezelése
Egyszerűen mindenkit hosszabbíts meg, függetlenül attól, hogy kattintottak vagy nem
Annyi időre hosszabbítsd, amennyi pénzed van, természetesen minél több napra tudod, annál jobb
Szóval senkit ne hagyj lejárni (pénzlevonással jár), autopay ne legyen bekapcsolva és egyáltalán ne cserélj.
2 centet standardként.PuTa írta:Mennyi pénzlevonással jár, ha hagyom lejárni? Miért ne cseréljek, ha egy adott referrál nem kattint napok óta?kavics13 írta:Ezen az oldalon rendkívül egyszerű a béreltek kezelése
Egyszerűen mindenkit hosszabbíts meg, függetlenül attól, hogy kattintottak vagy nem
Annyi időre hosszabbítsd, amennyi pénzed van, természetesen minél több napra tudod, annál jobb
Szóval senkit ne hagyj lejárni (pénzlevonással jár), autopay ne legyen bekapcsolva és egyáltalán ne cserélj.
A szabályzatban nincs ilyen pont.tacsi írta:Kell payment proof-t posztolni a Fusebux fórumba?
Jelenlévő fórumozók: Ahrefs [Bot] valamint 2 vendég