Gratulálok!patrasz írta:Na itt is van az első kifizetésem, jó kis oldal lesz ez remélem!![]()
![]()
patrasz írta:Hát ahogy eddig kinéz szuper kis oldal lehet ez! Második kifizetés!![]()
basszus...nem hiszem el, a legjobb refem voltál,és nem látlak a refjeim közt sem,de a "szégyenlistán" sem látom a neved hogy mi volt az oka...patrasz írta:Na fasza, ez meg törölt az oldalról!This account has been deleted! I
patrasz írta:Írtam hát, délelőtt a melóhelyen fejeztem be az oldalt, most meg hát ez van!
Valami nem stimmel,mert én is irtam neki,mert golden almán még mindig nem aktiválta a hirdetéseimpatrasz írta:Hát emberünk nem reagált semmit eddig, pedig 2 helyen is írtam neki!
Remélem megoldódik az ügy és meg tudjátok beszélni,hogy mi ilyenkor a megoldás,mik az admin elvárásai. A Termsben ennyit találtam.patrasz írta:Na tegnap írt a faszi! Sejtettem valami és be is jött! Beregisztrált alám egy haverom akivel együtt melózunk, és a melóhelyen is szoktuk nyomni az oldalt. Csak azt nem tudtuk hogy a cég ugyanazt az ip címet osztja ki minden gépre! Így azt hiszi Johnathan hogy magam alá regisztráltam és duplán kattoltam! Kidobott mind a kettőnket mert egyezett az ip. Mondjuk azt megnézhette volna ez a nagy tudású hogy amikor otthonról nyomom akkor meg tök más az ip cím, de mindegy! Megírtam neki mi a helyzet, hát vagy elhiszi vagy nem.
lehet a munkahelyi ip sem engedett ez alapján,vagyis egy user egy ip cim? kiváncsi vagyok mit mond ráYou may only have one account with your IP address. Attempting to create multiple accounts will result in deletion of all accounts.
pedig igen...patrasz írta:Igen! Valószínű azért mert szar volt a statisztika tegnap mikor leveleztünk, mert én tegnap egyet sem kattoltam!
El lehet kezdeni,mint minden más oldalt ingyenesként is,és ahogy néztem most lehet belső egyenlegből is hirdetni (ezzel majd frissítem a leírást.. Én mondjuk becsületes voltam és vettem kreditet az elején úgy emlékszem,meg tagságot is azonnal vettem. A tagság árat megtalálod a leírásban itt. Olvasd el figyelmesen mindenképp.joke75 írta:Ezt az oldalt akkor el lehet kezdeni standardként is?Hirdetni a belső egyenlegből is lehet?Most melyik a legolcsóbb tagság?
Ennyi voltam azt hiszem
Jelenlévő fórumozók: Ahrefs [Bot], Semrush [Bot] valamint 1 vendég