Coloured Smoke PTC- Megszűnt
Coloured Smoke PTC- Megszűnt
Legfrissebb: a kifizetések lelassultak és talán meg is álltak. nem érdemes csatlakozni.
- Csatolmányok
-
- Cheat link.JPG (34.98 KiB) Megtekintve 11884 alkalommal
A hozzászólást 48 alkalommal szerkesztették, utoljára xenosz2 2014.06.14. 12:40-kor.
Re: Coloured Smoke PTC 2011 óta fizet folyamatosan
Ebben a fórumtopikban lehet látni kifizetési bizonylatokat is. Az oldal adminja szépen meg is köszöni ezeket 
http://www.beenpaid.com/modules.php?nam ... pic&t=9320
remélhetőleg én is tudok postolni ide hamarosan
mellesleg a napi 20 cent tartható volt a napokban.

http://www.beenpaid.com/modules.php?nam ... pic&t=9320
remélhetőleg én is tudok postolni ide hamarosan

Re: Coloured Smoke PTC 2011 óta fizet folyamatosan
Időközben vettem tagságot. Most akció van. 2 hónapot kapsz 2 dollárért. Még a hülyének is megéri (..hát még nekem
)
Mivel ugye a kifizetéshez kötelező a tagsági kénytelen voltam venni,de már 6 dollár körül járok ref nélkül. Ilyen tempóban havi 6-8 dollár jöhet össze. De mivel a tulaj nem hiszem,hogy örülne,hogyha nem reklámoznék csak a lovét vinném,ezért valamennyit benn hagyok hirdetésre. Most próbából egy 25 centes kifizetést kezdeményeztem. Épp most vettem a tagságit nem lenne ildomos kikérni azt a pénzt,amit még free tagként kerestem. Majd a következő kifizetésnél belövőm a célárat olyan havi 3 dolláros profitra,az is 10 centet jelent,ami nem lenne rossz. Meg amúgyis kevés a tag 94-en vagyunk csak,nem akarom megterhelni a büdzsét sem.

Mivel ugye a kifizetéshez kötelező a tagsági kénytelen voltam venni,de már 6 dollár körül járok ref nélkül. Ilyen tempóban havi 6-8 dollár jöhet össze. De mivel a tulaj nem hiszem,hogy örülne,hogyha nem reklámoznék csak a lovét vinném,ezért valamennyit benn hagyok hirdetésre. Most próbából egy 25 centes kifizetést kezdeményeztem. Épp most vettem a tagságit nem lenne ildomos kikérni azt a pénzt,amit még free tagként kerestem. Majd a következő kifizetésnél belövőm a célárat olyan havi 3 dolláros profitra,az is 10 centet jelent,ami nem lenne rossz. Meg amúgyis kevés a tag 94-en vagyunk csak,nem akarom megterhelni a büdzsét sem.
Re: Coloured Smoke PTC 2011 óta fizet + Kifizetési bizonyla
Siker van. Megjött az első kifizetési bizonylatom. 4 nap alatt jött meg,bár az oldal szerint 25-én kaptam meg,valójában 27-én érkezett meg (23-án kértem ki) Ez legyen a legnagyobb gond. Úgy tünik értékeli a teljesítményem az Admin ,mert elsőként fizetett ki az oldal szerint az adott fizetési napon. Ezt itt lehet megnézni. http://colouredsmokeptc.info/index.php? ... duid=1334&
A fizetés birtokában így már csak ajánlant tudom az oldalt. Jó pénzkiegészítési hely a többi PTC mellett. A reklám ugyan sok közel 100,de ez leszörfölhető nagyrészt . Mindenképpen jó alternativa kiváltani egy aprócentes oldalt erre. Most 2 hónapos tagság akció van 2 dollárért,még mindig. A havi bevétel 6 dollár ha mindent lekattintasz. Kifizetési maximum 5 dollár kikérésenként.
és lássuk a bizonylatot.

Regisztráció: http://www.colouredsmokeptc.info/index.php?ref=xenosz2

A fizetés birtokában így már csak ajánlant tudom az oldalt. Jó pénzkiegészítési hely a többi PTC mellett. A reklám ugyan sok közel 100,de ez leszörfölhető nagyrészt . Mindenképpen jó alternativa kiváltani egy aprócentes oldalt erre. Most 2 hónapos tagság akció van 2 dollárért,még mindig. A havi bevétel 6 dollár ha mindent lekattintasz. Kifizetési maximum 5 dollár kikérésenként.
és lássuk a bizonylatot.

Regisztráció: http://www.colouredsmokeptc.info/index.php?ref=xenosz2

Re: Coloured Smoke PTC 2011 óta fizet + Kifizetési bizonyla
el/UP
Érdemes regisztrálni. Az admin rendes(már kommunikáltam vele),de megkövetel némi rendet. Pld a kötelező reklámozás,vagy az upgrade a kifizetéshez,és az angol nyelv ismerete.Ez utóbbi elég,ha alapszinten tudsz olvasni. Az adminnal nem kell diskurzust folytatni:) A reklámokban csalószürő kérdéseket tesz fel angolul természetesen. Ha nem érted őket szívesen segítek. Kigyűjtöm őket és beteszem ide.
A havi kereset 30 nappal számolva 6 - 7,5 dollár. A tagság most 2 vagy 2,4 dollár havonta,de ez már tartlmaz reklámkrdeiteket is,tehát erre külön már nem kell költeni . ha kell segítek a reklámozásban. Ha szerzel referáltat abból is kapsz 5%-ot ,ami nem tűnik soknak,de a napi 20-25 cent keresetből 1 cent összejön havi 30 cent. Ne feledjük kis oldal ,de fejlődik,fejlődhet még és bármikor rákaphatnak. Jelenleg 110 a taglétszám . Volt 80 is kb 1 hónapja innen jött fel Az admin néha kiszór néhány embert,mert ők nem olvassák el a TOS-t . Leggyakoribb ok ,hogy nem gmail-t használnak és nem a valódi nevüket tüntetik fel a profiljukban. De vissza lehet menni,ha küldesz egy üzenetet az adminnak (Jonathannak hívják) és kijavítod a profilod.
Itt egy szép kis lista a kitíltott userekről,és az okokról.
http://colouredsmokeptc.info/index.php? ... iduid=1334&
A kikért pénzre nem kell hetekig várni,ahogy néztem legutóbb 1 hét volt a várakozási idő,de van,hogy hamarabb utalja. Gondolom összegyűjti őket pár napig,mivel tényleg kevés még a felhasználó
Érdemes regisztrálni. Az admin rendes(már kommunikáltam vele),de megkövetel némi rendet. Pld a kötelező reklámozás,vagy az upgrade a kifizetéshez,és az angol nyelv ismerete.Ez utóbbi elég,ha alapszinten tudsz olvasni. Az adminnal nem kell diskurzust folytatni:) A reklámokban csalószürő kérdéseket tesz fel angolul természetesen. Ha nem érted őket szívesen segítek. Kigyűjtöm őket és beteszem ide.
A havi kereset 30 nappal számolva 6 - 7,5 dollár. A tagság most 2 vagy 2,4 dollár havonta,de ez már tartlmaz reklámkrdeiteket is,tehát erre külön már nem kell költeni . ha kell segítek a reklámozásban. Ha szerzel referáltat abból is kapsz 5%-ot ,ami nem tűnik soknak,de a napi 20-25 cent keresetből 1 cent összejön havi 30 cent. Ne feledjük kis oldal ,de fejlődik,fejlődhet még és bármikor rákaphatnak. Jelenleg 110 a taglétszám . Volt 80 is kb 1 hónapja innen jött fel Az admin néha kiszór néhány embert,mert ők nem olvassák el a TOS-t . Leggyakoribb ok ,hogy nem gmail-t használnak és nem a valódi nevüket tüntetik fel a profiljukban. De vissza lehet menni,ha küldesz egy üzenetet az adminnak (Jonathannak hívják) és kijavítod a profilod.
Itt egy szép kis lista a kitíltott userekről,és az okokról.
http://colouredsmokeptc.info/index.php? ... iduid=1334&
A kikért pénzre nem kell hetekig várni,ahogy néztem legutóbb 1 hét volt a várakozási idő,de van,hogy hamarabb utalja. Gondolom összegyűjti őket pár napig,mivel tényleg kevés még a felhasználó
Re: Coloured Smoke PTC 2011 óta fizet (nekem kétszer)
A második. kikéréstől számítva másnap megjött.

Az a baj ezzel az oldallal,hogy túl jól fizet. Ha napi 2-3 4 centet lehetne keresni vele,jóval "megbízhatóbbnak" tünne és jönnének kattintani a "rabszolgák".
-
- Törzsvendég
- Kapcsolat:
Rabszolgák??xenosz2 írta:Az a baj ezzel az oldallal,hogy túl jól fizet. Ha napi 2-3 4 centet lehetne keresni vele,jóval "megbízhatóbbnak" tünne és jönnének kattintani a "rabszolgák".
Ezen jót röhögtem

Steam Profil
: steamcommunity.com/id/gery2k14

micikésen FIZETETT 
A harmadik és egyben legnagyobb összegű kifizetésem: 2 nap alatt jött meg.

A harmadik és egyben legnagyobb összegű kifizetésem: 2 nap alatt jött meg.

Re: Coloured Smoke PTC 2011 óta fizet (nekem háromszor))
Regisztráljatok! Érdemes! havi 2,4 dolláros tagsággal 6-7 dollár bevételt tudtok elérni.
kis számítás. 4 dollár havi profit 13,3 centet jelent naponta. Hány olyan oldalt tudtok,amelyikkel ennyit lehet keresni és évek óta fizet?
kis számítás. 4 dollár havi profit 13,3 centet jelent naponta. Hány olyan oldalt tudtok,amelyikkel ennyit lehet keresni és évek óta fizet?

Re: Coloured Smoke PTC 2011 óta fizet (havi 4 dollár profit
vettem 2 hónapra tagságot 4,4 dollárért és az admin meghosszabbította 4 hónapra.
) ezt nevezik honest adminnak:)
új oldalt nyitott egyébként, az első 200 tag kap olyan tagságot (golden touch) 1 hónapra,amivel lehet pénzt kikérni. Jelenleg 100 körül vagyunk A reklámok száma még kevés 2 cent 9 reklám de ismerve a régi oldalát bizonyos,hogy több lesz.
kikérés fél dollártól. nála nem szokott levonás lenni a kifizetéseknél.
az új oldala :
http://www.goldenappple.info/index.php?ref=xenosz2

új oldalt nyitott egyébként, az első 200 tag kap olyan tagságot (golden touch) 1 hónapra,amivel lehet pénzt kikérni. Jelenleg 100 körül vagyunk A reklámok száma még kevés 2 cent 9 reklám de ismerve a régi oldalát bizonyos,hogy több lesz.
kikérés fél dollártól. nála nem szokott levonás lenni a kifizetéseknél.
az új oldala :
http://www.goldenappple.info/index.php?ref=xenosz2
-
- Fanatikus
- Kapcsolat:
Regisztráltam az új oldalára is, de én free member lettem, pedig csak 117-ik vagyok!
Nem egyből kapod meg,először ellenőrzi,hogy minde adatodat helyesen töltötted-e ki?patrasz írta:Regisztráltam az új oldalára is, de én free member lettem, pedig csak 117-ik vagyok!
teljes név
kor
email cim gmailes
ugyanazt várja el,mint a coloured snoke-on.

csinálok az uj oldalának is egy témát
és még valami. Most referál contest van 300 tagig pénznyereményekkel
-
- Fanatikus
- Kapcsolat:
Megkaptam közben! 

Pontosan nem vágtam,de valamit beleköpött a levesbe a Paypal ennél az oldalnál is ( jó lenne átállni valami más bankra a PTc oldalaknál,mindig csak a gond van vele)
De aggodalomra semmii ok. Mindössze annyi a változás,hogy a kifizetések csoportosan lesznek kiküldve egy adott hétvégén. A legközelebbi kifieztés,ezért Máj 11-12 hétvégére fog esni,addig lehet gyűjtögetni a pénzt. Jon (admin) azt javasolja pénteken elég kikérnünk,hogy hétvégén megkaphassuk. Egyébként az oldal szerverideje valamikor magyar idő szerint hajnal 6 körül lehet,mivel kanadai oldalról van szó.
De aggodalomra semmii ok. Mindössze annyi a változás,hogy a kifizetések csoportosan lesznek kiküldve egy adott hétvégén. A legközelebbi kifieztés,ezért Máj 11-12 hétvégére fog esni,addig lehet gyűjtögetni a pénzt. Jon (admin) azt javasolja pénteken elég kikérnünk,hogy hétvégén megkaphassuk. Egyébként az oldal szerverideje valamikor magyar idő szerint hajnal 6 körül lehet,mivel kanadai oldalról van szó.
-
- Fanatikus
- Kapcsolat:
6:20-30 körül van!
Ez a tapasztalatod?patrasz írta:6:20-30 körül van!

-
- Fanatikus
- Kapcsolat:
Ja 6:30-kor van !
-
- Fanatikus
- Kapcsolat:
Na ezzel most mi lett? nem jön be az oldal legalábbis nálam! 

Nem tudom, hogy szabad-e ide írnom, mert régebben regisztráltam az oldalra,patrasz írta:Na ezzel most mi lett? nem jön be az oldal legalábbis nálam!
de nem nekem való ezért nem csináltam tovább.

Csak annyi, hogy valóban nem jön be az oldal, jól látod.
Igen,így van. Egyelőre nem írok az adminnak,majd ha holnapra se jön helyre. Reménykedek,mert a másik oldala meg nem tünt el,szóval lehet,hogy valami technikai malőr van a háttérben. Amúgyis róla talán kevésbé tudom elképzelni,hogy csak úgy lelépne így.
Online az oldal 

- Kinglui75
- Aktív tag
- Kapcsolat:
Nekem ez az oldal felettébb érdekes!
2011 szeptember óta 162 tagja van csupán?
Miből tud élni az oldal és még fizetni is?

-
- Törzsvendég
- Kapcsolat:
Ez a 162 tag mind aktív, hirdetéseket vesznek meg tagságot.Kinglui75 írta:Nekem ez az oldal felettébb érdekes!2011 szeptember óta 162 tagja van csupán?
Igy tartható fent az oldal.
Steam Profil

-
- Fanatikus
- Kapcsolat:
Meg ugye csak tagsággal rendelkező tagoknak fizet!
-
- Törzsvendég
- Kapcsolat:
Mondjuk, ez is igazpatrasz írta:Meg ugye csak tagsággal rendelkező tagoknak fizet!

Steam Profil

A kevés tag oka lehet ,hogy az admin folyamatosan szelektálja az inaktívokat. Több olyan szabály is van,amit kötelező betartani és aki nem olvassa el a TOS t azt kellemetlen meglepetés érheti. Érdemes megnézni például a Banned listet,hogy milyen okok miatt rúgott ki usereket,bár az t mindig hozzáteszi,hogy nem végleges. Ilyen pld a hiányosan kitöltött profil,vagy ha nem Gmail van megadva.Kinglui75 írta:Nekem ez az oldal felettébb érdekes!2011 szeptember óta 162 tagja van csupán?
A másik,hogy a kikéréshez is egy sor követelmény van. Egyrész upgrade,meg kötelező hirdetés,és hát sokakat ijeszthet el,hogy napi 80-90 hirdetést kell ehhez megnézni.
60 körül a szörfös meg 20 körül a PTR. Ez utóbbi inkább a macerás. magával a szörfössel ugy valamivel 20 cent alatt lehet keresni,de én mindig lenyomom a PTR részt is. Plusz még a fizetett emailekkel is jön hozzá pár cent...
Szóval kell hozzá némi idő,de biztosbevétel. havi 2,4 dollárért van 6,4-7 dollár .
Kockázat szempontjából egyébként si érdemesebb régóta fizető (legalább 1 éve) oldalakat felkutatgatni,mint vadiújakba belefogni. Az esélye így kevesebb,hogy pont a következő fizetés előtt csődbe megy.
Még valami. A hirdetések egy része,vagy lehet nagy része itt is saját hirdetés.így az innen bejövő refekből is van pénze. Sőt kifejezetten zöld színnel meg vannak jelölve azok a hirdetések,ahova ha beregisztrálsz az oldal fennmaradását segíted azzal,hogy refe leszel az adott oldalon. Ilyen pld a voadbux,bestlifebux,Kycbux,nightingale,33bux...
Hétvégén kifizetés lesz. Tehát ma érdemes kikérni (én már tegnap megettem). Továbbra is ajánlani tudom az oldalt. Akinek nem derogál egy stabilan fizető oldalon havi 4 dollárért napi 80 hirdetést megnézni az jöjjön.(Ellentétben pld egy MondialMoney oldallal,ahol szintén sok hirdetés volt sokan kattolták rogyásig mégsem fizetett. Ez fizet!!!! Inkább itt kopjon le az ujjatok
) Olvassátok el előbb a leírásomat. A legfontosabb a profil kitöltése,és GMAILES e-mail cím. ha ez utóbbi nincs rögtön felfüggeszt (nézd a hall of shame-t)

-
- Fanatikus
- Kapcsolat:
Az lesz leszörfölöm aztán jöhet ki a cash!