Új duplázó oldal
Min befizetés 0,01 btc
Kifizetés óránként 2% 100 órán keresztül
Refjutalék: 17%
Mint minden duplázó, ez se lesz hosszú távú, de az elején még érdemes lehet meglovagolni

Regisztrálni itt tudsz:
Igen, láttalak is a listában, azt hittem kamu...kekigyu írta:Nekem 8:34-kor még jött kifizetés, 15 perc a következőig.
kekigyu írta:2 kifizetés jött azóta. Ha más nem, veszteségcsökkentés
Közben megtudtam, hogy gyakorlatilag újra indult az oldal, mindent nullázott.kekigyu írta:2 kifizetés jött azóta. Ha más nem, veszteségcsökkentés
Igen sajnos en a tegnap befizettem ujra az elso orat kifizette es azutan mindent torolt az oldal es ujra indult dec.1 datummalkavics13 írta:Közben megtudtam, hogy gyakorlatilag újra indult az oldal, mindent nullázott.kekigyu írta:2 kifizetés jött azóta. Ha más nem, veszteségcsökkentés
Te már az újraindulás után fizettél be, tehát az "új" oldal legelején, így még szerencséd is lehet
Szia kekigyu!kekigyu írta:Jó lenne egy kis mázli... egész nap óránként jönnek a kifizetések eddig...
En 37-et kaptam.kekigyu írta:30 kifizetés jött eddig, többé kevésbé óránként. Nektek mennyinél állt meg?
Szia kekigyu!kekigyu írta:38-nál megállt végül, az utolsó kettő már 12 ora különbséggel jött. Úgy látszik ez igy lett kitalálva
Meg itt vagyok es ennek a hirnek nagyon de nagyon orulokkekigyu írta:Nálatok mi a helyzet? Én továbbra is kapok napi egy kifizetést ( kopp kopp ). Igy már 40 nél tartok.
Gratula, akkor te nyertélkekigyu írta:Nálatok mi a helyzet? Én továbbra is kapok napi egy kifizetést ( kopp kopp ). Igy már 40 nél tartok.
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 2 vendég