Hát a minimum elég alacsony pedig patrasz

Persze így is sokáig tartana elérni,de én nem gondolnám,hogy rögtön nagy kattértékekkel kell feltétlenül sok tagot toborozni,akik aztán rögtön lelépnek,ha nem lesz fél centes,így végülis jó,ha már az elején tisztázva van a helyzet. Persze lehet ötletelni,hogy miként lehet csábítani mégis a tagokat anélkül,hogy pénzt szórna az admin... Esetleg a minimum lehetne még alacsonyabb....mondjuk a PM pont erre jó,mert kicsi a fee,és nincs macera se ,hogy csinál business acc ot,Payzanal nagyon nagy a fee és a Paypalnál is csak családi utalás esetén nincs. Mondjuk elképzelhető,hogy valmeddig családi utalásként lehessen paypalról fizetni,nem tudom a paypal észreveszi-e ezt a kijátszást.
Amúgy sztem szép lassan lépésenként fel lehetne építeni az oldalt. Kezdetben alacsonyabb minimum később emelni feljebb,ha már stabilnak tünik a kattolók szemében. Lehet gyorsan is nagyobb kattértékkel,de ott meg az a veszély,h nem tudod kezelni a hirtele megnövekedett forgalmat,problémákat,csalókat esetlegesen. Számos oldal működik pár száz tagsággal vígan,nem kéne feleslegesen sok tagot gyűjteni,akik csak a manira mennek.
A profitos béreltekkel én csínján bánnék. Pár százalék havonta is is szépen meg tud hízni hónapok alatt felborítva az egyensúlyt. Pláne ha nincs is a pénzt hova befektetni,akkor meg minek legyen bérlés? Csak azért,hogy legyen?
Látom van akció direkt toborzásra. Az ötlet nagyon jó egyébként,de az 5 kredit nagyon kevés refenként ennél legalább többszöröse kell,vagy egy nagságrenddel is. Mondjuk legyen 50,vagy 100. ha belegondolsz 1000 tag esetén is csak 50-100 ezer,ami kb 50- 100$ ami nem sok,és sztem ennyi nem is lesz jó ideig.
Esetleg hirdethetsz vadi új oldalakat,mint a Hunbux light csinálta.
Meg még lenne ötlet. Én amúgy azt mondom neked,hogy nézz körül a PTC világban és próbál ellesni dolgokat,gyűjts tapsztalatokat. Sztem nemrég óta PTC-zhetsz,de ha magad is értesz a programozáshoz az nagyon nagy könnyebbség.
Meg számolj és próbál a saját,de a kattolók fejévell is gondolkozni,mi lehet vonzó,és itt nem az inygen pénzre gondolok.Ne akarj a kattolók kedvében járni,hogy növeled a kattértéket. Csak annyit,amennyi még belefér.
Ja befizettem 1$t sikeresen. Most még várok,hogy legyen pár tag éás majd hirdetek. Kellene egy táblázat a reklám árakról. Lehet többféle értékű reklám is?
A másik,hogy Májusban lejár a domain

Gondolom ez majd lesz hosszabbítva