Megmondom őszintén úgy álltam hozzá, hogy még egy erősen Scam gyanús oldal... de mivel nagyon új, és 9-10 nap alatt meg van a min kikérés, ezért végig kattoltam. És vannak még csodák

Előbb-utóbb lehetséges, hogy Scam lesz... de most még Fizet!!!
Szóval gyorsan regizzetek és addig üssétek amíg....

Az oldal 1 hónapos Prémium tagságot ad!
A kifizetési bizonylatomnál a küldő, egy bizonyos Simon Chappell nem tudom, hogy ismerős-e valakinek ez a név?
- Napi kereset: a tagsággal 0.4225$+++

Minden reklámért 0.0250$ kapunk egységesen (3mp-es, 10 mp-es, 20mp-es és 1-2 db 60 mp-es nem ad fókuszos reklámok)
- Min kifizetés: 4$ --->(3. napra kaptam meg a kifizetést)
Payza, Paypal és Okpayre lehet kikérni.
- Ref bérlés: kicsit húzós az ára, 2 $ 1 ref, viszont ezt csak egyszer kell megvenni, mert örökre szól.
Direct/Rented Click: 0.0025$/katt (illetve Standard tagságnál majd 0.0010$)
- Grid és Bux-bónusz elérhető, a Grid 2$ nyereménnyel és 25 próbálkozással (sokaknak sikerült nyerniük már)
Bónuszhoz 3 grid, 3 ptc reklám és 2 virool videó szükséges és 10 centet kapnék érte... De!! ehhez valami account ellenőrzésem nincs meg, ezért nem tudom csinálni. (Lehet másnak engedni foglya:))
Az oldalról sajnos csak a fórum hiányzik, de lehet a későbbiekben elérhető lesz.

-Upgrade Táblázat: Kifizetésem: És ráadásul se az oldal, se a paypal nem vont le feet

Regeljetek minél előbb, mert ki tudja meddig fizet... Egy próbát mindenféleképpen megér sztem

http://www.kangaclix.com/?ref=toscanaa13