Még én is csak tapogatózom és ismerkedek az oldallal, mert rengeteg részből tevődik össze

Indulása 2015. Április 15. éppen ezért csak óvatosan!! De az oldalon már vannak is kifizetések.
- Profitmegosztó rész:
Egy GPS (Global Profit Share) vagyis hirdetési csomag ára 5$, ez 130%os részesedéssel jár majd. (egy időben 10 GPS-t lehet csak vásárolni)
Ehhez minden nap Kvalifikálni kell magunkat a következő napra.
- 1 hirdetést fel kell adni az oldalon
- 5 hirdetést le kell kattintani
- 5 adgrid kattintás
Ha ezek meg vannak, akkor felül a "Qualification" négyzet, sárga színről zöldre vált át.
Ref jutalék eltér a különböző tagsági szinteknél:
- Basic: 5% 1 level
- Professional: 8% 1st level, 4% 2nd level
- Elite: 9% 1st level, 4.5% 2nd level, 2% third level.
- Super: 10% 1st level, 5$ 2nd level, 2.5% 3rd level.
PTC rész:
Mai keresetem 0,028$
Most 6 hirdetést sikerült lekattintanom, (2* 0.002$ és 4* 0.006$ értékben).
Lehet bérelni referrálokat is, aminek az ára 0.30$ - 30 napra, (Standard tagoknak 200 a max) cseréjük 0.07$
Ref kereset $0.002 / referral click
Egyéb pénzkereseti lehetőségek:
- Videók nézése: 5 db, 15 mp-es videót tudtam megnézni, aminek az értéke 0.01$ / darabja.
- ClixWall, OfferWall, PTCWall és PTSU
- Grid: 5 lehetőségem volt, a nyereményeket 0.10$ egészen 1 $ig láttam, (azt hiszem) ez függ a tagsági típusoktól is.
- Social Media: Fb és Google + likolásokkal is lehet vmennyit keresni.
- Játékok: lehet Jackpottal, Szerencsekerékkel és (félkarúval) Scratch game-l szerencsét próbálni. Ezek mindegyike "Ticket"-be kerül, arra viszont nem volt időm rájönni, hogy hogyan is lehet gyűjteni ezeket.
- Offers2000: itt is adott pár reklámot 0.000100$ értékbe, és itt lehet majd felmérés is (ezt nem kaptam még)
- Továbbá lehet TwizPointkat is gyűjteni az oldalon, 1000 TwizPoints = $1 (erre még nem jöttem rá mi után kapjuk)
Kifizetés:
- Az első kifizetés 5$-tól, a második 10$-től, a harmadik és az ez utániak 15$-tól.
- Elfogadott E-bankok: Payza, Trust Pay, Perfect Money, Payeer, OKPAY, PayPal
Összegzés:
Összességében a mai keresetem 0.078$, ebbe csak a PTC rész és a videók megtekintése van benne.
Ha további információim lesznek (és biztos hogy lesznek

Upgrade Táblázat:
Szponzorálásunkból és matrixból is jutalékot kaphatunk a következők szerint:
Basic tagság 10$ / hó
- 5 szint mélységben részesülünk a mátrixból a havidíjak után.
Professional tagság 25$ / hó
- 10 szint mélységig
Elite tagság 35 $ / hó
- 15 szint mélységig
Super tagság 140$ / hó
- 21 szint mélységig
Ha kipróbálnád, akkor itt tudsz csatlakozni. Sok sikert!

http://twizsales.com/welcome.php?ref=toscanaa13