Spanyol oldal,a korábbi IntLinxhez nagyon hasonló scripttel.
Hivatalos indulás NOv 18
Hirdetések: jelenleg 10-20 db 0.1 centes hirdetés van. A hirdetések után pontokat kapunk,amit majd beválthatunk pénzre később)
Kifizetés 2 dollártól. később lépcsőzetesen 1 dolláronkánt emelkedik 10 ig. Paypal / Payza. legfeljebb 48 óra.
ref kereset 5%-tól.
reflimit: direkt 80 bérelt 200 (standard)
Hirdetés ár: PTC 2$ 1000 klikk micro ,emelkedő klikkértéknel olcsóbb 10 000-nél 13$
Tagságok: Golden és Ultimate .Csak éves. 60 és 690 dollár
Megvehető tagságok és részletek (sima katt a képre)
első fizetés: 5 óra alatt jött
NouLinx - Nem fizet
NouLinx - Nem fizet
nem fizet az admin eltünt
A hozzászólást 6 alkalommal szerkesztették, utoljára xenosz2 2014.04.22. 18:26-kor.
-
- Fórumlakó
- Kapcsolat:
Re: NouLinx - IntLinx újratöltve beta, 4 egycentes 2$ minim
Miért gondolják olyan sokan, hogy ez a neobux admin új oldala? Valaki kitalálta és most mindenki ugyanazt szajkózza? Vagy tényleg lehet köze hozzá?
Intlinxen egyébként a reklámra kattintáskor még egy kis karikába is bele kellett kattintani, itt nem. Sőt, nincs is captcha. Ebben inkább a probuxra hasonlít. Kinézetben Intlinx, színekben neobux (főleg az admin avatar)

Intlinxen egyébként a reklámra kattintáskor még egy kis karikába is bele kellett kattintani, itt nem. Sőt, nincs is captcha. Ebben inkább a probuxra hasonlít. Kinézetben Intlinx, színekben neobux (főleg az admin avatar)

Regeltem Xenosz2, kíváncsian várom hogy mi lesz belőle.
Nagy a várakozás, én is láttam, hogy sokan egy új Neobux-ot látnak benne. Remélem a legjobbakat én is.
Nagy a várakozás, én is láttam, hogy sokan egy új Neobux-ot látnak benne. Remélem a legjobbakat én is.

Azért hirdetik a Neobux Adminjának új oldalaként, mert így (sajnos) egyszerűbb refeket szerezni. Az EkoClixet a The-Bux Adminjához kötik páran, szintén nem igaz, de a hazugság sokszor eredményesebb...
Ez az oldal egy az egyben olyan, mint az IntLinx. Az IntLinx volt eddig az egyetlen olyan PTC oldal, ami a reklámok megnézése előtt egy bizonyos hibaüzenetet dobott nálam, és ma a NouLinxnél ugyanezt az üzenetet láttam. A véletlenbe PTC fronton pedig egyre kevésbé hiszek. De azért kattintom, a napi 4 db hirdetés még belefér.
Ez az oldal egy az egyben olyan, mint az IntLinx. Az IntLinx volt eddig az egyetlen olyan PTC oldal, ami a reklámok megnézése előtt egy bizonyos hibaüzenetet dobott nálam, és ma a NouLinxnél ugyanezt az üzenetet láttam. A véletlenbe PTC fronton pedig egyre kevésbé hiszek. De azért kattintom, a napi 4 db hirdetés még belefér.
Köszönöm a regisztrációkat. Nem tudom,miért kapták fel. mivel ez egy spanyol oldal a Neobux,meg portugál. Némely elemében valóban hasonlít a neobux kinézetéhez,másban nem.Ditte1958 írta:Regeltem Xenosz2, kíváncsian várom hogy mi lesz belőle.
Olvastam egy bejegyzésben (nem tudom mennyire megbízható),hogy BuxYa scriptet használ az oldal,ami egy régi script,mivel a neobux is elég régi oldal valószínűleg innen a hasonlóság.
Évek óta sokan használták és használják fel hirdetésekben, fórumokoneviaclub írta:Miért gondolják olyan sokan, hogy ez a neobux admin új oldala?
a Neobux nevét, mint az 'új Neobux', meg 'olyan mint a Neobux'.
PTC-k is számtalan alkalommal koppintották le a Neobux szerkezetét,
kinézetét, felépítését, vagy csak hasonló nevet választottak.
Úgy tudom a Neobux adminja egyszer reagált ezekre az esetekre, mert voltak,
akik megkérdezték tőle, mi a helyzet.
Nem emlékszem pontosan mi volt a válasz, de valami olyasmi,
hogy Neobux csak egy van, és soha nem tervezték, és nem is áll szándékukban
új oldalt indítani.
-
- Fórumlakó
- Kapcsolat:
Igen, így van. Én is olvastam a neobux fórumán.
A bosszantó az, hogy itt nem azt emlegetik, hogy a "második neobux", hanem azt, hogy az admin új oldala.
Jó a bannered
A bosszantó az, hogy itt nem azt emlegetik, hogy a "második neobux", hanem azt, hogy az admin új oldala.
Jó a bannered

Minden csoda 3 napig tart ,az új oldalak,addig ígéretesek,amíg meg nem ismerjük,tapasztaljuk ( hogy nem fizet
),tisztelete a kivételnek.

Ha már ideirkáltam a topikba, akkor regisztráltam is.
Hátha kisül belőle valami okosság.

Köszönöm,bár kopasz néven nem talállak , egy keresztnevet látok (nem írom le,őrzöm az inkognitódatkopasz írta:Ha már ideirkáltam a topikba, akkor regisztráltam is.![]()

ma az utolsó két reklámnál ezt
írta ki. Töröltem az előzményeket,de nem javult. A fórumban segítettek Ctrl+F5 kombinációval az adott oldalt frissíteni és ekkor már okés lett.Error
A verification error occurred
Akkor valami nagyon ferde.xenosz2 írta:Köszönöm,bár kopasz néven nem talállak , egy keresztnevet látok (nem írom le,őrzöm az inkognitódat
Regisztrációnál referrer-ként egyértelműen 'xenosz2' szerepelt.
Ezt mindig ellenőrzöm ahol lehet, mert ha már a te ajánlatodra regisztrálok,
akkor nem szeretnék egy maláj törzsfőnök alá kerülni.

Viszont itt is 'kopasz'-ként regisztráltam, és a nevemre nem voltak kíváncsiak,
ezért nem lehetek nálad keresztnév.

A fene
írtam supportot... Válaszoltak,azt mondják nem az én linkemet hasznnáltad... most nem tudok mit tenni 

A PTCInvestigation szerint is az Intlinx Adminja van mögötte (bár ez szerintem elég nyilvánvaló, de pár hónapig az is gond nélkül ment).
Az Intlinx nagyon sokáig bírta talán több is mint fél évet. Remélem,hogy az első fizetés mindenkinek meglesz innen. Bár gondolom az 1 cent később fél lesz,és hát ha ugyanaz az admin,akkor hosszú jövőt ebben sem látok. Mindenki így számítson.idlig írta:A PTCInvestigation szerint is az Intlinx Adminja van mögötte (bár ez szerintem elég nyilvánvaló, de pár hónapig az is gond nélkül ment).
Ha Ő mondja, biztos...xenosz2 írta:Válaszoltak,azt mondják nem az én linkemet használtad... most nem tudok mit tenni

Screenshot-ot nem csináltam a regisztrációról, de ha egy szó x-el kezdődik,
és kettessel végződik, az feltűnő.

Ez van. Az 5% jutalék meg nem sok vizet zavar. Persze más, ha sok van belőle.
Ha van valakinek egy 'kopasz' nevű ref-je, aki böcsülettel klikkel minden nap, (vasár és ünnepnap is)
az jelezze csupán csak kíváncsiságból.
Nincs összehasonlítási alapom, mert ezt nem csináltam, de egy új oldaltól sem várok alapból többet.xenosz2 írta:Az Intlinx nagyon sokáig bírta talán több is mint fél évet.
Talán még ennyit sem.
Kifizetések megkezdődtek.
Kifizetést kezdeményeztem a mai nap során,ami postaforultdával megjelent a virtuális bankszámlámon.
FIZETETT
hamarosan jelentkezem a bizonylattal....
FIZETETT
hamarosan jelentkezem a bizonylattal....
Re: NouLinx -úJ IntLinx 4cent 4 hirdetés+apró 2$ min FIZETE
íme: 5 óra alatt jött meg. 4centet vont az oldal a többit a paypal.
Mit is mondhatnék... 4 cent 4 reklám gyorsan megvan ,gyors a kifizetés. ennyi. a refjutalék sajna elég karcsú.
Holnap van hivatalos indulás.
http://www.noulinx.com/?r=xenosz2

Mit is mondhatnék... 4 cent 4 reklám gyorsan megvan ,gyors a kifizetés. ennyi. a refjutalék sajna elég karcsú.
Holnap van hivatalos indulás.

Megérkezett, kb. fél nap alatt.

Gratulálok Ditte:) Jó oldal ez és még mindig 4 cent 4 reklám. Ajánlom az oldalt egyelőre 

Köszönöm !
Az biztos, hogy nagyon gyorsan lehet vele végezni, éppen ezért már a fél világ regelt is rá.

Az biztos, hogy nagyon gyorsan lehet vele végezni, éppen ezért már a fél világ regelt is rá.

És megjött az első. Instant 
Ezzel az oldallal aztán tényleg nincs sok macera.
Bízom a másodikban is.

Ezzel az oldallal aztán tényleg nincs sok macera.
Bízom a másodikban is.

NOULINX
valamivel több,mint 2 hónappal az indulás után semmi gond nincs,sőt a kereset jó,a kattérték sem csökkent általában 5 cent körüli a napi reklámérték négy egycentesből és a 0.1 centesekből.
Első kikérés továbbra is 2$ payza és paypalra fizet 48 órán belül.
kikérés dec 26
érkezett dec 28

valamivel több,mint 2 hónappal az indulás után semmi gond nincs,sőt a kereset jó,a kattérték sem csökkent általában 5 cent körüli a napi reklámérték négy egycentesből és a 0.1 centesekből.
Első kikérés továbbra is 2$ payza és paypalra fizet 48 órán belül.
kikérés dec 26
érkezett dec 28

belenéztem a refbérlési statokba a fórumon,úgy látom többnyire nyereségesek,de többnél láttam,hogy régebben nagyobb volt az átlag. standardnál 1.33 AVG a nullszaldó. Korábban 2nél is nagyobb,manapság már inkább alatta van. de ez csak egy laikus benyomása 

Jan 1én kaptak egy Paypal felülvizsgálatot,tehát most csak Payzara lehet kikérni. Szokásos ellenőrzésnek mondja az admin a megnövekedett forgalom miatt.
Amount received:
$2.00 USD
Fee amount:
-$0.38 USD
Net amount:
$1.62 USD
Issue a refund Help
You have up to 60 days to refund the payment.
Date:
Jan 21, 2014
Time:
05:30:01 PST
Status:
Completed
Subject:
NouLinx has just sent you $2.00 USD with PayPal
Note:
NouLinx Payment!
Payment type:
Instant
$2.00 USD
Fee amount:
-$0.38 USD
Net amount:
$1.62 USD
Issue a refund Help
You have up to 60 days to refund the payment.
Date:
Jan 21, 2014
Time:
05:30:01 PST
Status:
Completed
Subject:
NouLinx has just sent you $2.00 USD with PayPal
Note:
NouLinx Payment!
Payment type:
Instant