Ottani fórumban olvastam, hogy 1/3-ával nőtt a refjutalék, ezt meg tudná erősíteni valaki, aki vezet statisztikát és képben van, nem úgy, mint én...!?

Ami nekem továbbra is a legrosszabb számomra, a max 100 direkt, legnagyobb tagsággal is. Így legalább tudom, mire fogom költeni a pontjaim, amíg refbérlés nincs, törlök

Viszont számolgattam kicsit, hogy is jön vissza a 20 dollárom:
Idealista vagyok, ezért azt mondom, 50%-os napi aktivitást produkál a 64 emberem (saját hirdetések által szerzett refeket nem számolom). Ha igaz, akkor 1 ember napi 0,4 centet hoz: 0.4*32=12.8 cent/nap, 3.84$/hónap. Így kicsit több, mint 5 hónap, de ha idevesszük, hogy a tagságvásárlásukból is kapok 10 centet, és szerintem legalább az a 8 ember, aki alám jelentkezett, fog is tagságot venni, mondjuk 5 hónap a megtérülés. Nyugodtan ki merem jelenteni, ez több, mint amire előtte számítottam/számítottunk. Úgyhogy picit csalódott vagyok (a max. 100 direkt miatt az a helyzeti előny se jelentett sokat, hogy hamarabb kaptam reflinket), de elkeseredett nem, és drukkolok az oldalnak, hogy kitartson sokáig

Jah igen, ami még nem tetszik, hogy a direkteknél nem látom kinek milyen tagsága van, így max találgathatok