Én már nem merem hirdetnixenosz2 írta:JÓ OLDAL REGIZZZETEK!!!

Gratula!
Én már nem merem hirdetnixenosz2 írta:JÓ OLDAL REGIZZZETEK!!!
mi van?kavics13 írta:Én már nem merem hirdetnixenosz2 írta:JÓ OLDAL REGIZZZETEK!!!
Gratula!
Decemberben kapok 64-8=56 refet, már most van 35, összesen 100 lehet, és drága a törlés....doqxstudio írta:mi van?kavics13 írta:Én már nem merem hirdetnixenosz2 írta:JÓ OLDAL REGIZZZETEK!!!
Gratula!
Köszi. Neked is a refjeidhez. Nekem össz 4 darab van még csakkavics13 írta:Én már nem merem hirdetnixenosz2 írta:JÓ OLDAL REGIZZZETEK!!!
Gratula!
Jah képzeld, olyat csináltam, amit nem szoktam........ hirdettemxenosz2 írta:Köszi. Neked is a refjeidhez. Nekem össz 4 darab van még csakkavics13 írta:Én már nem merem hirdetnixenosz2 írta:JÓ OLDAL REGIZZZETEK!!!
Gratula!
jaúgy könnyűJah képzeld, olyat csináltam, amit nem szoktam........ hirdettem
Köszi!
... abból tudom hogy az egyik P600-as upgradeltxenosz2 írta:Köszi. Neked is a refjeidhez. Nekem össz 4 darab van még csakkavics13 írta:Én már nem merem hirdetnixenosz2 írta:JÓ OLDAL REGIZZZETEK!!!
Gratula!
Most már ott a többi is, tessék szépen visszamenni, lekattintanikavics13 írta:Viszont ma csak 3 standard hirdetést adott a 6 helyett.... Pedig pont azokkal van beállítva melyik tagsággal mennyit lehet keresni
miért veszteséges a buxhost szkript?xenosz2 írta:Amúgy érthetőnek tűnik a script váltás. A Goldenclix adminja ugyanezzel a scripttel havi 3000$t - termel,ennek ellenére a buxhost oldalja meg veszteséges. Minap írta is,hogy eleve lehetetlen buxhost scripttel nyereségesen működni.
Hello guys.
Tomorrow is one 1 year how I created BalkanikaClix. It is embarrassing that Buxhost didn't do nothing in this 1 year to give us (to admins) opportunity to make sites profitable. No offerwalls, no bot system, not possible to extend human referrals up to 240 days, no nothing. Most funny thing is when I suggested buxhost owner before 2 month to give us some bot system. He told me that is against script policy and few days after he created shares in his own site http://www.open23.com/ . Yes, shares are not against policyMy message to you is, stay away from all buxhost sites because all will be scam sooner or later, not because admins are bad persons, reason is simple, this kind of sites can't be profitable. Don't scared if you are investor in BalkanikaClix, I will pay you because i must pay you because of my 4 PTCEVolution sites, GoldenClix, SilverClix, Adzpot and Clixdo. This sites are super profitable and can easily cover BalkanikaClix loses.
That's it.
Bye,
Edin
KIPIPÁLVA.xenosz2 írta:Mondjuk legyen olyan 1000 valahanyszaz..
Persze ez se kevés, de túlcsordulásról szó sincs. Sőt még számológép sem kell hozzá.urgeonto írta:Megköszönöm, ha valaki elvégzi a szükséges szorzásokat, mert az én "számológépem" túlcsordul.
Meg fogsz lepődni,de sok oldalon még kevesebbért vagy ennyiért sokkal több hirdetést képesek lekattolni. Persze ez ennél bonyolultabb kérdés. valóban kulcskérdés, hogy mennyi új embert sikerül szerezni.Valamelyikőtök azt írta más oldalon is dolgoznak ennyiért a standardok.Megkérdezném tőle, - ő is ?
Mert én tuti nem néznék meg naponta l4 reklámot 3 centért,
off: napi 3 cent kereset 4 kattintásért király. nem jó az arányérzéked! amelyik oldal ennél jelentősen többet ígér, az nem fog sokáig működni: excellentbux, $1000ptc, stb. ezekre kár időt vesztegetni. szerk. látom ez xenosz-nál is kiverte a biztosítékot.makro írta:...
Valamelyikőtök azt írta más oldalon is dolgoznak ennyiért a standardok.Megkérdezném tőle, - ő is ?
Mert én tuti nem néznék meg naponta l4 reklámot 3 centért,...
hát ezen nevetnem kell, ne haragudj!makro írta:Hirdetni reffeket szerezni mindenki tud, ehhez nem kell poziciót vásárolni.![]()
NorthClicks-en megteszem. igaz ott $1 a minimum kikérés.makro írta:Valamit elnéztél, napi 14 katt, alig több mint 3 centért....a kifiz. min. 4 $.
Ez kb. 4 hónap, a fee. 10 %, tehát kézhez kapsz 3.5 $-t.
Akinek megéri, övé a pálya .
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 2 vendég