Az oldal neve: rotate4all
Az oldal tulajdonosa: Ivan Levente
Az oldal kezdete: 2013. november
.
Napi kereset:
Az oldal maga elvileg PTP (Paid to promote) oldal lenne, de amiért én elsősorban használom az inkább a manual surf része, ott ugyanis pl. az easyhits4u-val ellentétben a napi keresetünk bármiféle tagság nélkül (azaz free-ként) akár 0.4 USD is lehet, persze ehhez az kell, hogy a naponta engedélyezett max. 1250 oldalt leszörfözzük, ami azért köztünk szólva is emberes feladat lenne. Én magam a napi PTC oldalaimmal együtt csinálok egy néhány kiegészítő oldalt, ez is egyike azoknak.
Az easyhits4u-val ellentétben itt nem 1000 oldalanként kapunk 0.3 USD-t, hanem oldalanként történik az elszámolás, azaz ahányszor egy oldalt megtekintünk az egyenlegünk 0.0002 egységgel növekszik. Csak hogy legyen némi összehasonlítási alap én ezt és az easyhits4u-t együtt hajtom, itt én naponta kb. 1-2 centtel többet tudok összeszedni mint az easyhits4u-n. Naponta én a PTC oldalaim végigvitele mellett saját szörfölésemmel nagyságrendileg 5-6 centet tudok összehozni.
Az oldal timere 5s (ennyi időközönként tudsz kreditet/pénzt szerezni az egyenlegedbe) ... ez easyhits4u-nál 15 vagy 20s.
.
Egyéb pénzkereseti lehetőség:
Furi, de én itt említeném meg az oldal PTP részét, ezt ugyanis én annyira még nem használtam ki. A dolog lényege, az oldalt ha más oldalakon hirdeted és látogatókat hozol azt az oldal több lépcsőben honorálja az egyenlegeden. Ennek az összegnek az értéke 0.0004-0.000001 USD lehet. Ezt személyesen én még nem próbáltam, de tudom vannak kik ezt is csinálják már, esetleg Ők majd hozzászólásaikkal segítenek nekünk.
Az oldalon a referált jutalék 20% (ami azért jónak mondható)
.
Pénzkikérés:
Az oldalon Skrill, Bitcoin, Perfect Money, Payeer és STP kikérések érhetőek el, a kikérési minimum 5 USD.
.
.
2. Regisztráció, csatlakozás az oldalhoz:
.

.
.
KÖSZÖNÖM hogy csatlakoztál!