CSAK SAJÁT FELELŐSSÉGRE! AZ OLDAL NAGY HOZAMOT ÍGÉR, DE BÁRMIKOR ELTŰNHET A BEFIZETETT PÉNZZEL!
Többféle tervet kínálnak az óránkénti hozamtól, a 7 illetve 30 napos tervekig.
Én csak a napit szeretném bemutatni, mivel hallottam már, hogy a többnapos befizetéseket nem fizetik ki.
5 szintű referral rendszer:5%-2%-1%-1%-1%
Köszönöm, ha a linkemet használod: https://lightbitcoin.com/?ref=lakatos999
Az óránkéntivel napi 8.6%-tól 20%-ig terjedő visszafizetést lehet kapni.
A hozam bármikor kikérhető (A Withdraw fülnél lévő "rendelkezésre álló összeg" egy kicsit le van maradva a termeléshez képest, de ez nem nagy eltérés)
Kifizetési bizonylat:
lightbitcoin.com SCAM!!!!!!!!!!!!!!!!!!
lightbitcoin.com SCAM!!!!!!!!!!!!!!!!!!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára lakatbali 2017.01.12. 16:22-kor.
Re: lightbitcoin.com
Most vettem észre, hogy 1 napja indult egy lightbitcoin.NET oldal is, ami szinte teljes mértékben ugyan az, még a két cég bejegyzési címe és papírjai is megegyeznek. Remélem ezt csak valaki lemásolta és nem ez a cég menekülőútja. 

Re: lightbitcoin.com SCAM!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ma sajnos lejárt ennek az ideje is, de legalább a fele visszajött kb 1 hét alatt.

- coiner
- Aktív tag
- Kapcsolat:
Re: lightbitcoin.com
Sima ponzi.lakatbali írta:Most vettem észre, hogy 1 napja indult egy lightbitcoin.NET oldal is, ami szinte teljes mértékben ugyan az, még a két cég bejegyzési címe és papírjai is megegyeznek. Remélem ezt csak valaki lemásolta és nem ez a cég menekülőútja.
Re: lightbitcoin.com SCAM!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ugyan már milyen cég,meg milyen papírok?Az egész egy nagyüzemi csalás,amikor már az sem számít,hogy legalább valamit varriáljanak az oldal kinézetén vagy a perszonális adatok megváltoztatásán.
U.I.
Megvettem Bill Gates házát!
Mutassak róla dokumentumokat(papírokat)?És ha mutatok akkor az biztos igaz is,nem?
U.U.I.
Na jó bevallom,a papírok igaziak.
U.I.
Megvettem Bill Gates házát!

U.U.I.
Na jó bevallom,a papírok igaziak.