Viszont utána felajánlotta payzat (sose volt onnan pénzmozgásom) és bitcoint is.
Bitcoinra kikértem, 10 nap kiderül
Szerintem jól csinálja. Meg egyértelmű hogy először azokat fizeti ki akik upgradeltek. Nekem plusszos az oldal mert egy vasat nem tettem be és már $22 nyit fizetett ki nekem. Nem panaszkodom. Ha tudja stabilizálni a helyzetet, (ahogy nézem jó irányba halad vele) akkor gondolkodom egy upgraden. Eddig korrekt volt, reméljük ez nem változik. a többi oldalán nem vagyok fent szóval arról nem tudok nyilatkozni, de standardnak a 21 nap várakozás se vészes szerintem.ffookkaa11 írta:Teljesen azért nem vagyok nyugodt, de para azért nálam sincs! Az kell látni, hogy azért fizet, s belegondolni hogy ha Neked is pl. a fizetésed mondjuk 2/3-át elvennék, Te mit tudnál abból kihozni? Nyilván próbálnál fizetgetni, de mindenre természetesen nem jutna, azaz lennének csúszások ... szerintem itt is most ez van. ... én így látom.
Más oldalaknál ilyen helyzetkor a betett összeged pl. 50%-át kérnék újra hogy kifizetést kaphass az oldaltól ... ami nekem nagyon kiverte a biztosítékot pl. ultimateclixx-nél, ott elegem is lett az oldalból (pedig igen nagy reményeim, terveim voltak). Itt ezt Ő (idáig) nem tette meg, ami van, abból próbál meg építkezni, s ezért le a kalappal előtte. Itt is türelem kell (lassan már mindenhol).
Hááááát.... Én ROI-om 200% fölött van, szóval tőlem kér újabb befizetéstffookkaa11 írta:...nem kér újabb befizetést hogy fizessen...
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 3 vendég