detros írta:Admin:
You get 6 tokens per dollar deposited and 4 tokens per dollar spent.
So if you deposited $10 you'd get 60 tokens, then spend the $10 you'd get 40 tokens, giving you the 100 Tokens.
Ahogy látom már megint változtatott, én amikor befizettem a $11.6-t nem kaptam instant 1 tokent sem, csak amikor elköltöttem, és a tört $-ra nem is adott.
Ezek szerint, ha egyenlegről forgatok vissza, akkor az már nem egyenértékű a befizetéssel, mert csak 40 tokent ér $10 elköltése egyenlegről.
Ergo továbbra is kevés a befizetés, ezt jól mutatja a visszaosztás újabb visszaesése..
Kíváncsi vagyok, hogy a Február 1-én induló új oldala milyen lesz...
Remélhetőleg abban már felhasználja a megszerzett tapasztalatokat, és útközben vett néhány matek órát..
Szia!
Igen tényleg van változtatás:
You get 6 tokens per dollar deposited and 4 tokens per dollar spent.
So if you deposited $10 you'd get 60 tokens, then spend the $10 you'd get 40 tokens, giving you the 100 Tokens.
Magyarul: (Google fordítóval)
Kapsz 6 tokenek egy dollár letétbe, és 4 tokenek egy dollár költött.
Tehát, ha letétbe $ 10 azt kap 60 tokenek, majd költeni a 10 $ akkor lennék 40 tokenek, így a 100 zseton.
Régebben tényleg úgy volt, hogy a Token-eket csak akkor adta amikor elköltöttük a befizetett pénzt, tehát adtunk fel hirdetést!
Ezzel szemben most a befizetéskor is kapunk Token-eket, meg akkor is amikor vásárolunk hirdetést.
Vagyis ha befizetünk 10$-t akkor kapunk 60 Token-t, és amikor ezt a 10$-t elköltjük kapunk még 40 Token-t, így jön össze a 100 Token. A 100 Token-ért pedig tudunk venni 1 csomagot!
Szerintem ez akkor is így fog működni, ha egyenlegből történik a befizetés!
Az meg, hogy lecsökkent a visszaosztás mértéke nem olyan meglepő, hiszen nagyon sok úgymond ingyen Token-t kiosztott a rendszer, ami nem hozott az oldalnak bevételt, így az ingyenes Token-ekből vásárolt sok csomagra nem tartható fent a magas napi visszaosztás!
Jól tette az Admin, hogy megszüntette az Extra bónusz Token-eket, mivel később azok mégnagyobb problémát okoztak volna.