Köszixenosz2 írta:Itt a Fórumon tíltva van ezeknek a csaló programoknak a tárgyalása..ha olvastad a fórumszabályzatot.doorsj21 írta:Auto klikker működik? Érdemes vele foglalkozni? Kidobnak a használatért?
Még a regi chrome is fókuszos. Én azért emiatt nem fogom dobni ez biztos. majd kialakul,hogy a legkényelmesebb kattolni.
Mikor megmaradnak a hirdetések,akkor kattolom a többit meglátjuk. Lejárt 2 centeseket nem fogok nézni mondjuk ez is biztos... meglátjuk.
Trafficmonsoon 100% refjutalék
Re: Trafficmonsoon 100% refjutalék
A fene bánja hogy focusos lett, de akkor legalább a capcha szivatást szüntetnék meg ha már úgy is folyton kidobál. volt olyan hogy 5x nyomta hogy wrong klikk és kilépett Pedig a fox img infójában néztem a kódot de minden beírás után változott
Jobb klikk a képre(capcha), kép megnyitása új lapon.Fealar írta:A fene bánja hogy focusos lett, de akkor legalább a capcha szivatást szüntetnék meg ha már úgy is folyton kidobál. volt olyan hogy 5x nyomta hogy wrong klikk és kilépett Pedig a fox img infójában néztem a kódot de minden beírás után változott
Szinte mindig beválik ez a módszer. El szokta fogadni.
Ray81 írta:Jobb klikk a képre(capcha), kép megnyitása új lapon.Fealar írta:A fene bánja hogy focusos lett, de akkor legalább a capcha szivatást szüntetnék meg ha már úgy is folyton kidobál. volt olyan hogy 5x nyomta hogy wrong klikk és kilépett Pedig a fox img infójában néztem a kódot de minden beírás után változott
Szinte mindig beválik ez a módszer. El szokta fogadni.
Tudom, úgy is csináltam, de nekem ma az se működött. Bár mindegy, csak bosszantó, de mostanában elég jól adja a reklámokat szóval megéri vesződni vele.
sziasztok akinek win 10-van a microsoft edge viszi rendesen
Sosem használtam semmire, de most kipróbáltam.koporta írta:sziasztok akinek win 10-van a microsoft edge viszi rendesen
Ugyan úgy 'viszi ' mint a többi böngésző.
Én külön ablakban (nem fülön) csinálok minden oldalt, és ha itt rányomok
a hirdetésre, de egyből átlépek másik ablakba, akkor a számláló szépen elfut a háttérben.
Ha várok amíg tölt az oldal, főleg ha elindul a számláló is, akkor már késő, megáll.
Ma egyébként nagyon odaléptek az TM programozói. Minden eddig használt hibát
egyszerre zúdítottak a nyakunkba, ráadásul elég intenzíven.
De azért is lenyomtam mindet. És nem is tartott vészesen sokáig.
-
- Fórumlakó
- Kapcsolat:
Ma meg tegnap elég jól adta a hírdetéseket.
https://t.me/nemhittemdevalobankifizetett Magyar Telegramos Hirdető Csoport
-
- Fórumlakó
- Kapcsolat:
Miért ad 2 napja 0.1 alatt?
Sziasztok!
Az oldalon hogy lehet a Payment Settingsben az Account ID-t megváltoztatni vagy meglehet egyálltalán?
Nekem egy régi mailcímem volt megadva a paypalhoz de ez időközben megváltozott és az új címet szeretném ide beírni.
Köszi
Az oldalon hogy lehet a Payment Settingsben az Account ID-t megváltoztatni vagy meglehet egyálltalán?
Nekem egy régi mailcímem volt megadva a paypalhoz de ez időközben megváltozott és az új címet szeretném ide beírni.
Köszi
1 dolcsit be kell fizetni a procirólBandesz írta:Sziasztok!
Köszi
pimmi írta:1 dolcsit be kell fizetni a procirólBandesz írta:Sziasztok!
Köszi
Köszi sikerült.
sziasztok, erre a focusolásra nincs valami megoldás? köszi
- doqxstudio
- Fanatikus
- Kapcsolat:
kopasz írta:Én külön ablakban (nem fülön) csinálok minden oldalt, és ha itt rányomok
a hirdetésre, de egyből átlépek másik ablakba, akkor a számláló szépen elfut a háttérben.
Ha várok amíg tölt az oldal, főleg ha elindul a számláló is, akkor már késő, megáll.
doqxstudio írta:kopasz írta:Én külön ablakban (nem fülön) csinálok minden oldalt, és ha itt rányomok
-
- Fanatikus
- Kapcsolat:
6.dik instant!
Grat a kifizuhoz, én még 2 dollárnyira vagyok a kövitől.
Az elmúlt 2 napban visszaesett kicsit a reklámok száma, de ez várható volt majdnem2 hétig napi 30 cent volt, most napi 7 körül mozog.
B.U.É.K mindenkinek
Az elmúlt 2 napban visszaesett kicsit a reklámok száma, de ez várható volt majdnem2 hétig napi 30 cent volt, most napi 7 körül mozog.
B.U.É.K mindenkinek
Your payment processor is not available for withdrawal
ezt miért írja ki, be van állítva STP, fizettem is be...... nem enged kikérni.
Instant. Nem fizettem be soha semmit..
Külföldi forumok szerint dec 28. óta stp kifizetések függőben.
-
- Fórumlakó
- Kapcsolat:
Mostanába túlterhelődik az oldal és egy kis ideig nem érhető el, mint jelen pillanatban is!
Korábban is volt ilyen, Payza-nál szintén. Nem örömteli, de a TM az 95%-ban PayPal-os oldal, az Admin ezt részesíti előnyben.pimmi írta:Külföldi forumok szerint dec 28. óta stp kifizetések függőben.
már instant
From STPay member: TrafficMonsoon (stp@trafficmonsoon.com)
Transaction Number: 300xxxxxxx
Amount: $17.50
From STPay member: TrafficMonsoon (stp@trafficmonsoon.com)
Transaction Number: 300xxxxxxx
Amount: $17.50
- doqxstudio
- Fanatikus
- Kapcsolat:
mindez az óránkénti jutalékszámításkor X:00 környékén szokott lenni (ilyenkor az aktiválásért való szörf sem megy) és 4-5 perc elteltével már rendben működik minden.pimmi írta:Your payment processor is not available for withdrawal
ez más, azt ismerem, akkor piros felirat is van a kikérésnél alul, de most már fizetett.doqxstudio írta:mindez az óránkénti jutalékszámításkor X:00 környékén szokott lenni (ilyenkor az aktiválásért való szörf sem megy) és 4-5 perc elteltével már rendben működik minden.pimmi írta:Your payment processor is not available for withdrawal
-
- Fórumlakó
- Kapcsolat:
Most nagyon keveset ad napi 1 hírdetést 0.001 vagy 0.01-et. Nem tudom mi lehet vele.
Nincs vele semmi, néha sokat ad, néha keveset, de összességében az átlagnál így is sokkal jobb.CashDouble írta:Most nagyon keveset ad napi 1 hírdetést 0.001 vagy 0.01-et. Nem tudom mi lehet vele.
igen..talán mostanában jobban szét van osztva napközben,hogy mikor ad ,így végülis egész nap érdemes frissítgetni. sok kicsi 0.1-es is jól jön ezeket mind lekattolom,vagyis ezekkel kezdem,aztán ha megmarad,akkor az egyre nagyobbakkal.
2 centesbe bele sem kezdek. A fél,vagy egycenteseknél is várok kicsit,h megmaradnak-e és utána kezdem,ha csak az van...
2 centesbe bele sem kezdek. A fél,vagy egycenteseknél is várok kicsit,h megmaradnak-e és utána kezdem,ha csak az van...
20db 1 centes van most
egyébként más kap látogatót a hírdetett oldalára ? nekem karaácsony óta ugyanugy állnak a creditek egy darab látogató nem jött az oldalaimra
Nálam se fogy.