My Lands - 2 dollár paypalra könnyedén
My Lands - 2 dollár paypalra könnyedén
Röviden: Regisztrálj alám a My Lands játékban, húzd fel a központi épületedet 5-ös szintre, és én fizetek neked 2 dollárt paypalra.
Kicsit részletesebben: A lenti linkre kattintva tudsz regisztrálni. Regisztráció után írj a topikba, hogy ezt megtetted, mert jelenleg 4 emberre van szükségem, így csak az első 4 jelentkezőnek tudok fizetni. A játékbeli neved jelezd a posztban vagy privátban, hogy ellenőrizni tudjam, alám regeltél. Ha ez rendben van, akkor elkezdhetsz játszani és fejleszteni a központi épületet. Már nem emlékszem pontosan, mennyi ideig tartott az 5-ös szint elérése, de gyorsan ment, hamar el lehet érni. Ha a játék során kérdésed merülne fel, segítek, illetve, ha már lehet mentorod, kérjél fel engem, és akkor nyersit is tudok neked küldeni. Ha megvan az ötös szint, leellenőrzöm és küldöm a 2 dollárt. Ennyi.
Állapot: 4/4 jelentkező (feerke, granat20, cubeers, balla26), 4/4 kifizetés (feerke, cubeers, balla26, granat20)
http://mlgame.hu/?state=register_simple&bonus=119013
Kicsit részletesebben: A lenti linkre kattintva tudsz regisztrálni. Regisztráció után írj a topikba, hogy ezt megtetted, mert jelenleg 4 emberre van szükségem, így csak az első 4 jelentkezőnek tudok fizetni. A játékbeli neved jelezd a posztban vagy privátban, hogy ellenőrizni tudjam, alám regeltél. Ha ez rendben van, akkor elkezdhetsz játszani és fejleszteni a központi épületet. Már nem emlékszem pontosan, mennyi ideig tartott az 5-ös szint elérése, de gyorsan ment, hamar el lehet érni. Ha a játék során kérdésed merülne fel, segítek, illetve, ha már lehet mentorod, kérjél fel engem, és akkor nyersit is tudok neked küldeni. Ha megvan az ötös szint, leellenőrzöm és küldöm a 2 dollárt. Ennyi.
Állapot: 4/4 jelentkező (feerke, granat20, cubeers, balla26), 4/4 kifizetés (feerke, cubeers, balla26, granat20)
http://mlgame.hu/?state=register_simple&bonus=119013
A hozzászólást 6 alkalommal szerkesztették, utoljára atua 2015.10.23. 16:38-kor.
Re: My Lands - 2 dollár paypalra könnyedén
Regisztráltam granat20 néven
OK, látlak, jó játékot!Laci írta:Regisztráltam granat20 néven
Regisztráltam a nevem a játékban cubeers
Szia!
Ha minden jól ment, sikeresen regisztráltam alád.
A felhasználónevem: balla26
Ha minden jól ment, sikeresen regisztráltam alád.
A felhasználónevem: balla26
Köszi a regeket!
Megvan a csapat, így lezárom a jelentkezést. Ha esetleg valaki nem teljesítené a feladatot, akkor majd újra lehet jelentkezni.
Hajrá, lehet építkezni!
Megvan a csapat, így lezárom a jelentkezést. Ha esetleg valaki nem teljesítené a feladatot, akkor majd újra lehet jelentkezni.
Hajrá, lehet építkezni!
Megtörtént az első kifizetés!
Grat feerke és köszi!
A többieknek sincs már sok hátra, úgyhogy hajrá!
(tipp: ha építetek még kőbányát, gyorsabban termelődik a kő)
Grat feerke és köszi!
A többieknek sincs már sok hátra, úgyhogy hajrá!
(tipp: ha építetek még kőbányát, gyorsabban termelődik a kő)
Köszi!atua írta:Megtörtént az első kifizetés!
Grat feerke és köszi!
Az oldalam: http://netesmunka.ucoz.com
19 óra és 5. szinten leszek
Második kifizetés!
Köszi cubeers!
Köszi cubeers!
Én köszönöm!atua írta:Második kifizetés!
Köszi cubeers!
A harmadik kifizetés is teljesítve!
Köszi balla26!
Köszi balla26!
Én is köszönöm!!atua írta:A harmadik kifizetés is teljesítve!
Köszi balla26!
Mission completed!
Grat granat20!
Köszönöm a figyelmet és a közreműködést mindenkinek!
Grat granat20!
Köszönöm a figyelmet és a közreműködést mindenkinek!