Az egyik kedvenc zseniális dalszerzőm Damon Albarn ,aki a Blur vezetőjeként lett híres,a későbbi generációk,inkább már a Gorillaz kapcsán ismerhetik. Ő az a fajta zenész,aki nem nagyon tud hibázni,minden lemez,amihez köze van az tuti siker/sláger,vagy legalábbis "igényes"

és legfőképp nagyon szerethető/cool/zsír. Mással össze nem hasonlítható dallamai,hangulatai hozzám nagyon közel állnak. Most a Plastic Beach lemezét hallgatom újra meg újra. Mindenkinek tudom ajánlani tele jobbnál jobb szongokkal. Ez a többi Gorillazhoz képest visszafogottabb elsőre anno nekem unalmasnak is hatott,de hosszabb ismerkedés után belopózott az agyamba a lelkembe,ahogy jó lemezeknél szokás, és hát azon albumok közé tartozik,amit akár többször is meg lehet hallgatni,mindig találni olyan részt,amit előbb nem figyeltem,de most inkább arra hegyezem a fülem.
Jöjjön a lényeg

a ZENE
Mivel ez you tube videó minőség,ezért a finomabb részletek soosem lesznek olyanok,mint akár egy mp3 -nál is tud lenni. Aki kedvet kapott a lemezhez annak priviben meg tudom oldani az elérhetőséget mp3ban
Ez egy lejátszási lista és egész tűrhető a minőség is.
kellemes zenehallgatást!
http://www.youtube.com/watch?v=g_RWLMq6 ... 8268DF654D