ami most már (paidverts) 306,325 db és $0.08 áron van kint.idlig írta:Csak a tényt írom le, a többit meghagyom gondolkodni. Jó vagy rossz vagy mégis miért.
A részvény ára pár perce $0.087 körül volt, ekkor az admin eladásra kínálta a majd 250 000 részvényét, $0.079-es áron.
Jo írt valamit a fórumon, hogy van egy általános feltételezés, miszerint az új tervekkel csökken a részvények ára és ezért ők először cselekedtek. Másik oknak pedig azt írta, hogy azért csinált egy nagyobb készpénzállományt, mert egy nagyobb hirdetés osztást tervez.idlig írta:Épp most ad el 10 millió részvényt kerek 6 centes áron.
Ez ilyen multifunkciós lépés. Csökken az adósság, a tagok belső egyenlege/BAP állománya, nő egy picivel a befizetés, elértékteleníti a BAP-ot (vagyis az elégedetlenkedők csak baromi nagy veszteséggel tudják egyből kiszedni a pénzüket, ami nem rossz dolog, akkor mikor a fél fórum zúgolódik), stb. Jo ugye 2-3-4 centekért vette a részvényeket a debt swap után, tehát még direktben is keres rajta. Persze ezek után bele fog férni egy rekord osztás. Zseniális. És most nem vagyok szarkasztikus, tényleg nagyon okos.pborisz írta:Jo írt valamit a fórumon, hogy van egy általános feltételezés, miszerint az új tervekkel csökken a részvények ára és ezért ők először cselekedtek. Másik oknak pedig azt írta, hogy azért csinált egy nagyobb készpénzállományt, mert egy nagyobb hirdetés osztást tervez.idlig írta:Épp most ad el 10 millió részvényt kerek 6 centes áron.
Nem az ok az, ami segít a döntéshozatalban, hanem a már bekövetkezett esemény. Jelen esetben mindegy milyen okból tette be Jo azt a sok részvényt eladásra, mert úgyse fogjuk tudni biztosan, hogy mi a valódi ok. Persze írhat ő vagy bárki más valamit, hogy ezért tette, de honnan tudod, hogy az igaz? Az eseményt kell látni csak, hogy esik a részvények árfolyama és reagálni rá.idlig írta:bár abban nem értünk egyet, hogy az okok keresése értelmetlen
Én nem mondtam ilyetidlig írta:Azt se lehet mondani, hogy nagyon negatív lennék
Elvileg 7 napon belül.atiss írta:Hány nap allat fizet? Már két napja kikértem....
Nekem a MINI UPGRADE veszteséges, de rájöttem, hogy ez valószínáleg az én hibám, vagy csak nem jöttem rá tulajdonképpen hogyan is kapom a hirdetéseket... Elvileg, ha nem tévedek, a baj az, hogy sok hirdetést hagytam elúszni. Van olyan nap, mikor egyáltalán nem jut időm rá, és a PV nem éppen az az oldal, ahol megengedhető ez. Valamit ki kell találnom, hogy végre én is tudjak valamit kezdeni vele. Nem invesztáltam pénzt.patrasz írta:Na csak megvettem a szűrőt. Szintet akartam lépni de inkább erre költöttem.
Viszont a super user (a kisebb) hacsak nem lesz valami brutál osztás veszteséges lesz.
aki olyat gondol, h bármi is a végtelenségig működhet, az nagyot hibázik.idlig írta:... több helyen is olvastam olyan véleményt, hogy a debt swap miatt a PaidVerts a végtelenségig működhet, és olyat is, hogy valaki hitelt vett fel, hogy be tudjon fektetni, pont az ilyen infók miatt. Így megpróbálom kicsit bővíteni az információ-kupacot, ha szép, ha nem...
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 3 vendég