mennyi BAP-ért kapunk $1 értékű hirdetést?
Láttunk itt kif. bizonylatokat a napokban. Pár perc alatt megérkezettferikekingus írta:Lehet nem kedveli a háborgókat és vádolókat!![]()
Kavicsnak igaza van, ez az összeg nincs is kikérve. A cashout megnyomása után újra be kell irni a születési dátumot, és a sikeres kikérés után a Pending táblázatba kerül át az összeg, az egyenlegről pedig eltűnik.hoparduc írta:Láttunk itt kif. bizonylatokat a napokban. Pár perc alatt megérkezettferikekingus írta:Lehet nem kedveli a háborgókat és vádolókat!![]()
![]()
Lassan rá kell jönnöm, hogy én ezért nem kaptam még mindig meg a hétfőn kikért 3.70 dolcsimat.![]()
A Paid "imád" engem a fenti vélemény miatt.![]()
![]()
A kikért összeg még mindig a PP menüben pihen, de majd csak megkapom 1x.![]()
De ha mégsem kapnám meg, ezt a veszteséget könnyedén benyelem, történt ilyen már máskor is.
nekem tegnap volt olyan hogy 2 centes votl a legnagyobb... 17 centet adott összesen arra, de ma hozta "rendesen", kb 1 - 1.10-et adottJimbo75 írta:Valami megint nem stimmel. A super useres hirdetésből 0.01 a legmagasabb, amit ma kaptam, eddig volt 0.3-0.5 is....
gratferikekingus írta:http://i61.tinypic.com/14jm2j8.jpg
negyedik kifizum 4 napon belül![]()
Hópárduc neked meg ajánlanám a paypal melletti cashout irás megnyomását lehet csoda történe![]()
amikor kiirta kikérve akkor pedig oldalt csak simán katt a earnings cashout menüre én ugy csinálom mindig és akkor tutti nem törlöm
Grat a kifizuhozferikekingus írta:http://i61.tinypic.com/14jm2j8.jpg
negyedik kifizum 4 napon belül![]()
Hópárduc neked meg ajánlanám a paypal melletti cashout irás megnyomását lehet csoda történe![]()
amikor kiirta kikérve akkor pedig oldalt csak simán katt a earnings cashout menüre én ugy csinálom mindig és akkor tutti nem törlöm
Ha te meg olvasnád az fbt Jo irta MySQLt meg még valamit frissitenek hogy gyorsabb legyen...viktorxx83 írta:Ezzel az oldallal is annyi baj van mostanában, hogy az a kérdés, hogy egyáltalán mennyi ideig bírja még. Lehet, hogy csak napjai, hetei, esetleg hónapjai vannak még hátra, de ha így folytatja, akkor az is kérdéses, hogy egyáltalán túléli-e a nyarat.
Az Admin másik oldalával is voltak már gondok (My Traffic Value) régebben:
viewtopic.php?f=11&t=2602&p=31899&hilit ... lue#p31899
Nem vagyok informatikus, így csak félve kérdezem meg, hogy egy MYSQL frissítés 15-20 órát vesz igénybe?hawaiigery írta:Ha te meg olvasnád az fbt Jo irta MySQLt meg még valamit frissitenek hogy gyorsabb legyen...viktorxx83 írta:Ezzel az oldallal is annyi baj van mostanában, hogy az a kérdés, hogy egyáltalán mennyi ideig bírja még. Lehet, hogy csak napjai, hetei, esetleg hónapjai vannak még hátra, de ha így folytatja, akkor az is kérdéses, hogy egyáltalán túléli-e a nyarat.
Köszi, hogy ezt megosztottad, ennyire nem jártam utána a dolgoknak.viktorxx83 írta:Ezzel az oldallal is annyi baj van mostanában, hogy az a kérdés, hogy egyáltalán mennyi ideig bírja még. Lehet, hogy csak napjai, hetei, esetleg hónapjai vannak még hátra, de ha így folytatja, akkor az is kérdéses, hogy egyáltalán túléli-e a nyarat.
hoparduc írta:Noname!
Ezt Te sem gondolhatod komolyan.
Azon az oldalon érdeklődjenek, ami már ezen a fórumon is csaló oldalként van nyilvántartva?
viewtopic.php?f=11&t=2602#p61130
Vagy hirtelen megjavult?
http://www.allhyipmonitors.com/details/ ... om?final=1
Ennek az oldalnak semmi keresnivalója a hagyományos PTC oldalak között.
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 0 vendég