Vagy mégse, visszavontam de PP balance-ból sehova nem tudom mozgatnipityuka0011 írta:Érkezett egy jó hosszú automata válasz, akkor inkább kikérem Payza-ra.

Vagy mégse, visszavontam de PP balance-ból sehova nem tudom mozgatnipityuka0011 írta:Érkezett egy jó hosszú automata válasz, akkor inkább kikérem Payza-ra.
Én naponta szoktam venni 1 micro ad packot de néha magától is adja a pénzt. Én a 3. napja vagyok itt összesen 15centem van és 800bapom. Én is várom már a 2500Bap-t hogy tudjak upgradelni. Szerintem az a 100 hirdetés 1x vonatkozik.kriszti92 írta:Helló! Tegnap én is beregisztráltam az oldalra. Azt írják, hogy 100 fizetett hirdetés kattintás után jóváírnak 500 BAP-ot. Ez csak az első 100 után jár vagy minden 100 után? Tegnap még nem kaptam pénzes hirdetést, ezért kértem micro csomagot a BAP-okért 2x. Aztán utána rájöttem, hogy így több pontomba kerül, mintha magától adta volna az oldal. De azért kérdezem, hogy hányszor jár ez az 500 BAP, mert ugye így 5 nap alatt visszajönne az 500 BAP és még lenne is belőle 23 cent. 1$-os csomagot még nem vettem, mert amíg nem lesz 2500 BAP-om, hogy tudjak 5 centes upgrade-t csinálni, addig nem akarok befizetni, de így is ma már kaptam 1 cent értékben hirdetéseket, 1 0.005-öst és 5 0.001-est.
Köszi. Még ha csak 1x írja jóvá az is jó. Legfeljebb, ha már befizettem nem veszek ilyet, inkább maradjanak meg a pontjaim. Így is elég gáz, hogy a semmiért levon napi 25 pontot.hawaiigery írta:Én naponta szoktam venni 1 micro ad packot de néha magától is adja a pénzt. Én a 3. napja vagyok itt összesen 15centem van és 800bapom. Én is várom már a 2500Bap-t hogy tudjak upgradelni. Szerintem az a 100 hirdetés 1x vonatkozik.kriszti92 írta:Helló! Tegnap én is beregisztráltam az oldalra. Azt írják, hogy 100 fizetett hirdetés kattintás után jóváírnak 500 BAP-ot. Ez csak az első 100 után jár vagy minden 100 után? Tegnap még nem kaptam pénzes hirdetést, ezért kértem micro csomagot a BAP-okért 2x. Aztán utána rájöttem, hogy így több pontomba kerül, mintha magától adta volna az oldal. De azért kérdezem, hogy hányszor jár ez az 500 BAP, mert ugye így 5 nap alatt visszajönne az 500 BAP és még lenne is belőle 23 cent. 1$-os csomagot még nem vettem, mert amíg nem lesz 2500 BAP-om, hogy tudjak 5 centes upgrade-t csinálni, addig nem akarok befizetni, de így is ma már kaptam 1 cent értékben hirdetéseket, 1 0.005-öst és 5 0.001-est.
Már mondtuk hogy ingyen ad 400bapt napontakriszti92 írta:Köszi. Még ha csak 1x írja jóvá az is jó. Legfeljebb, ha már befizettem nem veszek ilyet, inkább maradjanak meg a pontjaim. Így is elég gáz, hogy a semmiért levon napi 25 pontot.hawaiigery írta:Én naponta szoktam venni 1 micro ad packot de néha magától is adja a pénzt. Én a 3. napja vagyok itt összesen 15centem van és 800bapom. Én is várom már a 2500Bap-t hogy tudjak upgradelni. Szerintem az a 100 hirdetés 1x vonatkozik.kriszti92 írta:Helló! Tegnap én is beregisztráltam az oldalra. Azt írják, hogy 100 fizetett hirdetés kattintás után jóváírnak 500 BAP-ot. Ez csak az első 100 után jár vagy minden 100 után? Tegnap még nem kaptam pénzes hirdetést, ezért kértem micro csomagot a BAP-okért 2x. Aztán utána rájöttem, hogy így több pontomba kerül, mintha magától adta volna az oldal. De azért kérdezem, hogy hányszor jár ez az 500 BAP, mert ugye így 5 nap alatt visszajönne az 500 BAP és még lenne is belőle 23 cent. 1$-os csomagot még nem vettem, mert amíg nem lesz 2500 BAP-om, hogy tudjak 5 centes upgrade-t csinálni, addig nem akarok befizetni, de így is ma már kaptam 1 cent értékben hirdetéseket, 1 0.005-öst és 5 0.001-est.
Na újra én vagyokkriszti92 írta:Köszi. Még ha csak 1x írja jóvá az is jó. Legfeljebb, ha már befizettem nem veszek ilyet, inkább maradjanak meg a pontjaim. Így is elég gáz, hogy a semmiért levon napi 25 pontot.hawaiigery írta:Én naponta szoktam venni 1 micro ad packot de néha magától is adja a pénzt. Én a 3. napja vagyok itt összesen 15centem van és 800bapom. Én is várom már a 2500Bap-t hogy tudjak upgradelni. Szerintem az a 100 hirdetés 1x vonatkozik.kriszti92 írta:Helló! Tegnap én is beregisztráltam az oldalra. Azt írják, hogy 100 fizetett hirdetés kattintás után jóváírnak 500 BAP-ot. Ez csak az első 100 után jár vagy minden 100 után? Tegnap még nem kaptam pénzes hirdetést, ezért kértem micro csomagot a BAP-okért 2x. Aztán utána rájöttem, hogy így több pontomba kerül, mintha magától adta volna az oldal. De azért kérdezem, hogy hányszor jár ez az 500 BAP, mert ugye így 5 nap alatt visszajönne az 500 BAP és még lenne is belőle 23 cent. 1$-os csomagot még nem vettem, mert amíg nem lesz 2500 BAP-om, hogy tudjak 5 centes upgrade-t csinálni, addig nem akarok befizetni, de így is ma már kaptam 1 cent értékben hirdetéseket, 1 0.005-öst és 5 0.001-est.
Nálam besejönpatrasz írta:nem nagyon jön be most az oldal, legalábbis nálam.
Köszi. Még ha csak 1x írja jóvá az is jó. Legfeljebb, ha már befizettem nem veszek ilyet, inkább maradjanak meg a pontjaim. Így is elég gáz, hogy a semmiért levon napi 25 pontot.[/quote]kriszti92 írta:Én naponta szoktam venni 1 micro ad packot de néha magától is adja a pénzt. Én a 3. napja vagyok itt összesen 15centem van és 800bapom. Én is várom már a 2500Bap-t hogy tudjak upgradelni. Szerintem az a 100 hirdetés 1x vonatkozik.
Énse hiszem..doqxstudio írta:nem hinném, h ez lenne az a pillanat, amikor be akarnák dönteni az oldalt!
lásd: http://net-jobs-money.com/mytrafficvalu ... befekteto/
Szerintem is itt, a kompenzációnál fog eldőlni, mennyire gondolják komolyanpatrasz írta:Ezt a napot azért majd kompenzálhatnák, mert a bapokat szépen levonta a rendszer, de kínlódás az egész oldal.
Hát igen 2p ig gyors voltpatrasz írta:Enyhe túlzás, az nem gyors hogy 10 perc alatt 2-3 reklámot lehet megnézni jó esetben.
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 3 vendég