DonkeyMails
DonkeyMails
A DonkeyMails az egyik legrégebbi, és leghíresebb fizető oldal.
Amikkel a DonkeyMails-szen pénzt lehet keresni:
-PTC (Paid To Click), közepesen sok klikk van, érdemes naponta többször is megnézni, mert gyorsan termelődnek. A klikkjeik viszonylag sokat fizetnek.
-PTR (Paid To Read), a lap fő funkciója. Sok e-mail-t küldenek, általában sokat fizetnek értük. Regisztrácikor érdemes az érdeklődési köröknél az összest bejelölni = több mail. Napi 4 mail, nekem volt hogy egy nap 15-öt is küldött.
-PTS (Paid To Signup), nem nagyon ajánlom ezen az oldalon, nincsenek túl jó oldalak ahová regisztrálni lehetne pénzért.
Kifizetések:
-Okpay $0.01
-Paytoo $0.01
-Payeer $0.01
-Perfect Money $1
-STPAY $0.50
-PayPal $1
-Payza $1.06
Itt is, mint minden fizetős weblapnál érdemes alánk regisztrált embereket gyűjteni, mert 5 szinten át kapunk részesedést az ajánlottaink után.
REGISZTRÁCIÓ
A regisztráció megkezdéséhez kattints a linkre!
http://www.donkeymails.com/pages/index.php?refid=neo69
A megnyíló oldalon kattints a felső menüsorban a Sign-Up gombra!
Aktiváld az accountod, majd jelentkezz be. A fenti menüsorban a Members-re kattintva elérheted a saját profilodat.
Menüpontok amelyekre gyakran szükséged lesz:
Earning Stats: Itt tudod megnézni mennyit kerestél és szintén itt tudod igényelni a kifizetést.
Paid2Click: Itt találod a hírdetéseket amelyekért pénzt kapsz.
Referral links: Itt találod a referral linkedet, és pár bannert, amikre kattintva ha valaki regisztrál, akkor az automatikusan alád lesz regisztrálva, vagyis kapsz érte pénzt!
Amikkel a DonkeyMails-szen pénzt lehet keresni:
-PTC (Paid To Click), közepesen sok klikk van, érdemes naponta többször is megnézni, mert gyorsan termelődnek. A klikkjeik viszonylag sokat fizetnek.
-PTR (Paid To Read), a lap fő funkciója. Sok e-mail-t küldenek, általában sokat fizetnek értük. Regisztrácikor érdemes az érdeklődési köröknél az összest bejelölni = több mail. Napi 4 mail, nekem volt hogy egy nap 15-öt is küldött.
-PTS (Paid To Signup), nem nagyon ajánlom ezen az oldalon, nincsenek túl jó oldalak ahová regisztrálni lehetne pénzért.
Kifizetések:
-Okpay $0.01
-Paytoo $0.01
-Payeer $0.01
-Perfect Money $1
-STPAY $0.50
-PayPal $1
-Payza $1.06
Itt is, mint minden fizetős weblapnál érdemes alánk regisztrált embereket gyűjteni, mert 5 szinten át kapunk részesedést az ajánlottaink után.
REGISZTRÁCIÓ
A regisztráció megkezdéséhez kattints a linkre!
http://www.donkeymails.com/pages/index.php?refid=neo69
A megnyíló oldalon kattints a felső menüsorban a Sign-Up gombra!
Aktiváld az accountod, majd jelentkezz be. A fenti menüsorban a Members-re kattintva elérheted a saját profilodat.
Menüpontok amelyekre gyakran szükséged lesz:
Earning Stats: Itt tudod megnézni mennyit kerestél és szintén itt tudod igényelni a kifizetést.
Paid2Click: Itt találod a hírdetéseket amelyekért pénzt kapsz.
Referral links: Itt találod a referral linkedet, és pár bannert, amikre kattintva ha valaki regisztrál, akkor az automatikusan alád lesz regisztrálva, vagyis kapsz érte pénzt!
A hozzászólást 3 alkalommal szerkesztették, utoljára Neo69 2016.03.10. 12:07-kor.
Re: DonkeyMails
Ma kaptam kifizetést a Donkeymailstól. Nem sok, 70 cent.
-
- Új tag
- Kapcsolat:
Vannak olyan linkek amikért pontot ad. Ott hány dollárt érnek a pontok? Vagy megvan egy bizonyos pontszám ami 1 dollárt ér?
Szerintem az csak hirdetésre jó. Pénzre nem lehet beváltani.
Az oldalam: http://netesmunka.ucoz.com
Valaki mondja meg ha tudja hogy mennyi idő után fizet a DonkeyMais És hogy lehet kikérni a pénz? Köszönöm ha válaszoltok
kb 1 hét mire kifizet és figyelni kell hogy mikor lehet majd pénzt kikérni. Az időpontokat ki szokták írni.
Az oldalam: http://netesmunka.ucoz.com
Az oldal legjobb pl.a Cashnhits hirdetésére,a hirdetéshez szükséges krediteket manual surf-el lehet szerezni de lehet még pénzbeváltással,és pntokért is.A manualsurf-el lehet nyerni is kisebb pénzt és krediteket is.
1 centes email-t küldött ma és négy 0,25 centeset + a ptc része, ami még 2 cent volt... 

Mai kereset
13 X $0,0025 = $0,0325
14 X $0,001 = $0,014
$0,0325 + $0,014 = $0.0465
Több pénzt lehet naponta összehozni ezen az oldalon saját kattintással, mint NeoBux-on.
13 X $0,0025 = $0,0325
14 X $0,001 = $0,014
$0,0325 + $0,014 = $0.0465
Több pénzt lehet naponta összehozni ezen az oldalon saját kattintással, mint NeoBux-on.
Ma megint jól adja a linkeket:
17 X $0,0025 = $0,0425
14 X $0,001 = $0,014
$0,014 + $0,0425 = $0,0565
17 X $0,0025 = $0,0425
14 X $0,001 = $0,014
$0,014 + $0,0425 = $0,0565
Ez a legöregebb topik. Szóval gkalman kollega felvetette,hogy érdemes lenne a levelező rendszerét is használni,de én nekem ez még drága:) Ugye meg levélben nincs webtartalom,csak szöveg,simán nem olvassák és lépnek tovább,én is így teszek
Ellenben a PTC része olcsónak tűnik és az látványosabb is.

- doqxstudio
- Fanatikus
- Kapcsolat:
igen és ezért szeretem is a csacsipostát ,mert negyedcentet fizet levelenkéntdoqxstudio írta:de a ptr rész ebből kifolyólag többet is fizet...

zárójelben: sztem a hirdetések nagyon ki része - úgy általáan véve - az amelyik lényegretörő és figyelemre méltó.
szal én fogom megkeresem a paid linket és már megyek is tovább...
de lehet kalman megcáfol. Én úgy vetem észre ebben ő elég jártas és nagyobb pénzeket szokott marketingre is fordítani. Nálam mondjuk 10 dollár már nagy pénz

most van egy félcentes ptc,meg egy 0.2-es is:)
Találkoztam egy cheat linkkel a PTC szekcióban. 0.02 cent értéküek közt.
azt írja ha véletlenül egyszer rákattintasz nem töröl,de több után már igen.
Cheat Bot Checker!
Do Not Click this link!.
Clicking it once is no problem. When you click it too much your account will be cancelled!
So watch out for this!.
Cheat Bot Checker
Do Not Click this Link/Ad!
azt írja ha véletlenül egyszer rákattintasz nem töröl,de több után már igen.
Cheat Bot Checker!
Do Not Click this link!.
Clicking it once is no problem. When you click it too much your account will be cancelled!
So watch out for this!.
Cheat Bot Checker
Do Not Click this Link/Ad!
Én most találkoztam ezzel először... igaz...én 0.1 centesnél kisebbet nem szoktam lekattintani.
-
- Érdeklődő
- Kapcsolat:
Ha felteszed a kérdést hogy miért küld valaki levelet mi lenne a válasz:Ez a legöregebb topik. Szóval gkalman kollega felvetette,hogy érdemes lenne a levelező rendszerét is használni,de én nekem ez még drága:) Ugye meg levélben nincs webtartalom,csak szöveg,simán nem olvassák és lépnek tovább,én is így teszekEllenben a PTC része olcsónak tűnik és az látványosabb is.
1. Én küldők levelet csak azért hogy adjak pénzt valakinek ingyen.
2. Én küldők levelet csak azért hogy mások ne olvassák el de pénzt keressenek.
3. Én küldők levelet azért mert mondjuk 2usd-ért a levelem néhány száz kattintást kap amiből ha 10% sikeres az nekem minimum 10usd nyereséget jelent.... de ezt én megtehetem ingyen is.
A látogatás növelés szempontjából mikor rákattintasz a pénzes vagy kredit link-re akkor meglátogatod a hirdetett weboldalomat.
Egy levél eredményezhet több száz látogatást is ...
Azok akik küldik a leveleket azok keresnek is, és elég jól mert másképp nem lenne mire kattintsatok...
Semmi sem ingyenes az interneten, amire azt mondod hogy ingyenes az időt emészt fel és nem is keveset.
Az idő = pénz (amit nyerhetnél,veszitenél más munkával)...a titok az hogy kapd meg az egyensúlyt .
Pontosan nem a levél feltétlenül, de a link amelyik küldhet egy jó splash oldalra (és nem csak) például meghozhatja a kivánt eredményt.és a szekundum töredéke alatt,amennyit az ember odanéz mielőtt továbblépne meglátja a NAGY LEHETŐSÉGET,de nekem őszíntén szólva túl sűrű szöveg az egész levél,
Lehetséges eredmény = ref (beiratkózás), eladás, tagság vásárlás stb...

Ennyire nem lehetek béna, segitene valaki hogy hogy lehet innen paypalra kikérni? Hol tudom beálltani a paypal cimet? Köszönöm előre is a választ ha valaki megszán... 

- doqxstudio
- Fanatikus
- Kapcsolat:
Members => User Account Info => legörgetsz a fizetési processzorokig és alattuk ezt találod (katt):
To change your payment ID please contact us via the contact us page Click here to visit the contact us page.
To change your payment ID please contact us via the contact us page Click here to visit the contact us page.
Köszönöm, időközben irtam már nekik, be is állitották a helyes cimet, nagyon segitőkész admin! 

- ferikekingus
- Aktív tag
- Kapcsolat:
Sziasztok
Egy honapja probálom kideriteni mire jók a pontok mára feladtam
HELP!!!!!!!!!!!!
Szóval mire is jók ezek a fránya pontok mert agybajt kapok ha semmire
HELP!!!!!!!!!!!!

- hoparduc
- Fanatikus
- Kapcsolat:
Pl. beváltod hirdetésre, most jobb ötletem nincs.ferikekingus írta:Sziasztok
HELP!!!!!!!!!!!!

Redeem for advertising menüben találod a választékot:
http://www.donkeymails.com/pages/redeem.php
felhozom
észrevettem egy PTC Contest részt. Azt írja 350 PTC hirdetésenként ad 5 centet sorsolnak ki random a kattolók közt.
Valaki nyert már?
lenyomtam eddig 20 manualszörf oldalt 3db 0.001$ nyertem eddig
azt írja 52 oldal van a rendszerben. lehet érdemes oldalt is betenni?

Valaki nyert már?
lenyomtam eddig 20 manualszörf oldalt 3db 0.001$ nyertem eddig