PTCRS - Nem fizet
Re: PTCRS új PTC Evolution oldal
Nekem is rossz,de nem szokott eltünni az oldal,csak rapszódikus mondjuk a sok 0.1 est nem kattintom,csak a felett.
Sokan nem veszik észre, de lényegében napi limit van, mint mondjuk a The-Buxon.
Minden nap egy rövid ideig engedélyezik a kifizetést, amúgy viszont le van tiltva. Korábban is volt hasonló, akkor rövidebb ideig, nem lennék meglepődve, ha akkor szándékos lett volna, hogy most kevésbé legyen váratlan és meghökkentő. Pár napja ez az időszak még délután 5 órakor volt, én is így kértem ki.
Szóval ez bizony nem jó jel.
A másik viszont, hogy az Admin nyitott egy YGP-hoz hasonló befektetős oldalt, amit nehéz lenne úgy beindítani, hogy ebből közben scamet csinál.
De talán pont ezért is megy a trükközés. Figyelni kell a folytatást és jól meggondolni a befektetést.
Minden nap egy rövid ideig engedélyezik a kifizetést, amúgy viszont le van tiltva. Korábban is volt hasonló, akkor rövidebb ideig, nem lennék meglepődve, ha akkor szándékos lett volna, hogy most kevésbé legyen váratlan és meghökkentő. Pár napja ez az időszak még délután 5 órakor volt, én is így kértem ki.
Szóval ez bizony nem jó jel.
A másik viszont, hogy az Admin nyitott egy YGP-hoz hasonló befektetős oldalt, amit nehéz lenne úgy beindítani, hogy ebből közben scamet csinál.
De talán pont ezért is megy a trükközés. Figyelni kell a folytatást és jól meggondolni a befektetést.
A fórumot elnézve ennek annyi. Mondjuk nem nagy meglepetés lenne.
Ez ilyen szinten a nullával egyenlő. De azért promó az van most is.Dave írta:Ma volt pár kifizetés.
-
- Fórumlakó
- Kapcsolat:
Nem biztos, hogy vége...
Én már napok óta nem kattintom le, de érdekes módon növekszik a pénzem. Mindenesetre ma vettem néhány hirdetést. Próbálkozom még, hátha sikerül kikérni valamikor.
Én már napok óta nem kattintom le, de érdekes módon növekszik a pénzem. Mindenesetre ma vettem néhány hirdetést. Próbálkozom még, hátha sikerül kikérni valamikor.
Fórum alapján már a fizetés se instant, van aki ki tudta kérni, de két napja pending. Én már régóta nem hívok egy oldalt se scamnek, mert elképzelhető, hogy valaki még lát belőle pénzt, esetleg szelektív kifizetések miatt, vagy mert az Admin etetésként fizet párat.
De szerintem ennek vége, nem ajánlott kategória (részvényes PTC-nél ez azért nem akkora meglepetés).
De szerintem ennek vége, nem ajánlott kategória (részvényes PTC-nél ez azért nem akkora meglepetés).
Érdekes annyiban,hogy épp most indítottak egy másik HYIP ?! oldalt,de már úgy látszik az sem segít.
Vagy csak beszedtek egy csomó pénzt, és most lelépnek (arra pont jó volt a PTCRS, hogy a HYIP oldalt megtámogassa, mondván megbízhatóak). Az Admin a PTCRS-en most is akciózik, refeket meg tagságokat árul, miközben nem fizetnek. Persze lehet én vagyok rosszindulatú,xenosz2 írta:Érdekes annyiban,hogy épp most indítottak egy másik HYIP ?! oldalt,de már úgy látszik az sem segít.
Azt is tudni kell, hogy fórumot nagyon kevesen olvassák, ezért még mindig mehetnek a befizetések az Admin felé.
Én már találkoztam ilyennel egy Myrightbux nevü oldalon ,nem tudom emlékszik-e valaki ? Nem lehetett kikérni a pénzt már egy ideje,mikor az Admin ref contestet hirdetett LOL pofátlanság csúcsa. ...és valóban, azután már soha többet nem fizetett . Szóval nem példa nélkül lenne való
http://www.myrightbux.com/
http://www.myrightbux.com/
Reggel rákattintok és csodák-csodája, ki tudtam kérni
Most nézem, azt írja, már ki is fizetett, persze pénz az nem jött.....
Ennek annyi..... Aki tudja, inkább hirdesse el a pénzét
Most nézem, azt írja, már ki is fizetett, persze pénz az nem jött.....
Ennek annyi..... Aki tudja, inkább hirdesse el a pénzét
End of the story
Re: PTCRS - Nem fizet
Valóban csak kifizetettnek jelöli. Itt vanak a panaszok: link
Az oldal nem fizet, SCAM.
Az oldal nem fizet, SCAM.
Köszönöm!
-
- Törzsvendég
- Kapcsolat:
Igen, az oldal már nem fizet, szóval SCAM lett belőle. Várható volt, mert PayPal nélküli, részvényes PTC volt.
Azért az gyakori, ha PayPal eleve nincsen, vagy idővel eltűnik, akkor sokszor baj szokott lenni az adott oldallal.
Azért az gyakori, ha PayPal eleve nincsen, vagy idővel eltűnik, akkor sokszor baj szokott lenni az adott oldallal.
-
- Fórumlakó
- Kapcsolat:
2 napja sikerült kikérnem a pénzemet, a withdraw historyban az áll, hogy ki is fizettek egopayre. A proofban nem vagyok bent, és az egopay számlámra sem érkezett semmi.
Tehát a 10 dollárom eltűnt. Még elhirdetni sem tudom.
SCAM
Tehát a 10 dollárom eltűnt. Még elhirdetni sem tudom.
SCAM
A december 27-én még istant jött ki!
-
- Fórumlakó
- Kapcsolat:
Sajnos már teljesen scam oldal, de azért nem árt néha ránézni, ha van referáltatok. Én nem kattintom, de folyamatosan növekszik a pénzem. Ezt el lehet hirdetni. Kikérni nem érdemes, mert úgysem érkezik meg, viszont eltűnik a nagy fehér ködben.