doqxstudio írta:rolexhun írta:köszi most már jó lett és kap még egy esélyt

TimTech írta a levélben az infót, h "we broke the server" vagyis az oldalra érkező óriási adatforgalom szétverte a szervert és nem bírta a terhelést. nekem pl. ma nem sikerült rendesen belépnem!
Dave írta:Esély..

Nerd,Legacy,Dr szerintem ezek kötelezők. Vétek lenne ezeket kihagyni. Ez olyan mint a golden/silver/clikit/click4freakz. Ezek az oldalak már bizonyítottak valamilyen szinten. Reméljük jó kis oldal lesz ebből is.
annyiban más, h itt nem azonos a tulaj. golden/silver esetében fennállhat, h az új oldal növekedéséből tartja fenn esetleg a régebbit, egyfajta maga előtt görgetett adósság formájában. Nerd/Legacy/Dr 100% biztosan forgalmat akar eladni.

A Silvernél is más az Admin. De azért itt valóban kicsit más, ugyanakkor az is benne van, hogy amit sokan pénzt kiszedtek a Nerdbuxból, azt most visszateszik a Legacy/DrClix párosba.
Tegnap nem válaszoltam, mert nem akartam, hogy úgy tűnjön az oldal ellen vagyok, de szerintem egyértelmű, hogy a Nerdbuxot lovagolja meg. Mert amúgy semmiben nem különbözik egy Naidbuxtól vagy Skilbuxtól vagy Nerdclixtől, csak abban, hogy a Nerdbux partnere. Mondjuk ez pont elég, mert így az emberek megbíznak benne, onnantól pedig mindjárt egyszerűbb egy PTC oldal élete, főleg, ha az Admin még mással össze is köti és nem is csaló szándékkal indult.
Ma már gyorsabb az oldal. Ez nem feltétlenül spórolás, az amúgy is logikus üzleti döntés, hogy inkább bővítik majd a lehetőségeket, nem pedig úgy mennek hetekig/hónapokig, hogy kihasználatlan az erőforrás/szerver. De induláskor legalább ennyire lehet optimalizációs gond is. Aki élő most mind ezt hirdeti, nem egyszerű refeket vadászni, fórumon pedig esélyem nincs, mert nem vagyok az a korán kelő fajta.