Internet Explorer-ből enged regisztrálni.Anonymusx írta:Ezt a progit milyen linkrövidítőkkel lehet használni? Az ad7.biz-re még regisztrálnom se sikerült..
nem lehetne mert akkor meg sok lenne a piros - nem működő link... próbáltam már... meg ugye regelt sandboxie kell hogy többet is tudjál valamiből futtatniAnonymusx írta:Nálam se stimmel valami, az oldalon alul van vagy 3000 megtekintés felül meg csak kb 1000..
Pedig jó lenne megoldani, ha a Sandboxie-val valóban lehet több jinglinget futtatni, akkor egész sokat lehetne összeszedni...
noname474 írta:
nem lehetne mert akkor meg sok lenne a piros - nem működő link... próbáltam már... meg ugye regelt sandboxie kell hogy többet is tudjál valamiből futtatni
van hozzá törés, csak jó helyen kell keresniAnonymusx írta:noname474 írta:
nem lehetne mert akkor meg sok lenne a piros - nem működő link... próbáltam már... meg ugye regelt sandboxie kell hogy többet is tudjál valamiből futtatni
Pedig a neten egész sokan írták hogy működik, amúgy meg nincs törés vagy serial a sandboxie-hoz?
Amúgy próbáltam, nálam nem volt piros, csak alapból se számolja ellehet csinálnom kellene egy új accot..
Itt megtalálod: viewtopic.php?f=13&t=4611&p=51576&hilit ... 0+3#p49228Sandorka írta:hali vki segiteni legyszives....honnan tudom leszedni a jingiling ujjabb verziojat???? nekem a 4.0.2-es van. koszonom szepen
Sandboxieval tudsz ugyebár többet futtatni mint amennyit éppen engedélyez, de úgyse tudsz 6 linknél többet mert maga a rendszer kizár. Értsd piros lesz a link...noname474 írta:van hozzá törés, csak jó helyen kell keresniAnonymusx írta:noname474 írta:
Pedig a neten egész sokan írták hogy működik, amúgy meg nincs törés vagy serial a sandboxie-hoz?
Amúgy próbáltam, nálam nem volt piros, csak alapból se számolja ellehet csinálnom kellene egy új accot..
ha nagyon kell meg tudom osztani
Ez nem teljes mértékben igazemberr írta:noname474 írta:Sandboxieval tudsz ugyebár többet futtatni mint amennyit éppen engedélyez, de úgyse tudsz 6 linknél többet mert maga a rendszer kizár. Értsd piros lesz a link...Anonymusx írta:
Gratula! Én is megkaptamnoname474 írta:Jött a kifizetés rendesen, bár decemberben mással jóóóóval többet kerestem
BányászatPuTa írta:Gratula! Én is megkaptamnoname474 írta:Jött a kifizetés rendesen, bár decemberben mással jóóóóval többet kerestemEsetleg megoszthatnád azt a "más"-t
Asszmondták ha jól emlékszek akár 4000.janototh írta:Köszi, meglett.
Kérdés: Jingling-el 1 nap alatt egy linkre kb. mennyi látogatót tudok szerezni? Csak mert eléggé lassacskán dolgozik.. :/
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 2 vendég