Shbux - Szabad a topic!
Re: Shbux
erre az oldalra tegnap regisztráltam. első nap 4,7 második nap 5,3 centet kerestem olya 10-15 hirdetéssel. az oldalnak elég rossz hire van a neten,de most olvastam,hogy megint fizet. mindazonáltal a topic törlésre fog kerülni hamarosan
- Kinglui75
- Aktív tag
- Kapcsolat:
Én már egy éve regelve vagyok az oldalon, de nem nagyon foglalkozok én sem vele, mert az adminok cserélődnek, az egyik fizet, a másik nem....szóval inkább hanyagolandó PTC oldal ez! Régebben adfókuszos volt az oldal, most úgy látom már el lehet kattolni az oldalról, úgy is halad a csík!
Egy PTSU ajánlat révén jutottam be erre az oldalra..
A jelenlegi felállás az, hogy kb. 48 cent a napi kattérték, a minimum kikérés 10$.
A fórumban friss bejegyzések kifizetésekről, ugyanezek megtalálhatók a proof menüben is..Elképesztő összegek is vannak ott, de én nem tudom megállapitani mikor hamis mikor nem az ilyen...
Úgy döntöttem, addig a 10 $-ig adok neki esélyt, hátha kicsusszan egy kis potyapénz belőle, ettől függetlenül erősen kockázatos oldalnak itélem meg. Akinek van egy kis ideje, kalandvágya, tegyen egy próbát az alábbi bannert használva:
Köszönöm!
A jelenlegi felállás az, hogy kb. 48 cent a napi kattérték, a minimum kikérés 10$.
A fórumban friss bejegyzések kifizetésekről, ugyanezek megtalálhatók a proof menüben is..Elképesztő összegek is vannak ott, de én nem tudom megállapitani mikor hamis mikor nem az ilyen...
Úgy döntöttem, addig a 10 $-ig adok neki esélyt, hátha kicsusszan egy kis potyapénz belőle, ettől függetlenül erősen kockázatos oldalnak itélem meg. Akinek van egy kis ideje, kalandvágya, tegyen egy próbát az alábbi bannert használva:
Köszönöm!
Megnéztem a táblát,ez befektetős. Alap Standard tagsággal 100% a kifizetési ráta,ami lehet azt jelenti,hogy profit nem lehet rajta,de ezt lehet megkérdezem még a Fórumban. Tagságok 15$-tól /év kaphatók ezeknél már van profit is,emelkedő tagsággal egyre nagyobb mértékben a 23 $-os tagságtól már % sincs,illetve SH Emeraldnál a max kifizetés 1$ kikérésenként ez valami csapda valszeg .Kikérés 7 naponta. Tagsággal 1$ a minimum kifizetés. Hirdetésre nem lehet használni a saját keresetet.
Van egy befektetői tagság Investor,ami 3 hónapra 20$
A hirdetéseknél nem lehet tudni,hogy mennyi a napi kereset a különböző taságokkal. remélhetőleg nem kevesebb,mint standardként:)
Van egy befektetői tagság Investor,ami 3 hónapra 20$
A hirdetéseknél nem lehet tudni,hogy mennyi a napi kereset a különböző taságokkal. remélhetőleg nem kevesebb,mint standardként:)
Az jó lenne, ha egy szakértő aki használja is az oldalt, írna ide
Mert kintről csak kétes infókat lehet kiszedni, és kintről jól is néz ki, amúgy. Valószínűleg befektetős, ezt is tudjuk már. De hogy valóban fizet-e? Na, erről kéne valami infó
Mert kintről csak kétes infókat lehet kiszedni, és kintről jól is néz ki, amúgy. Valószínűleg befektetős, ezt is tudjuk már. De hogy valóban fizet-e? Na, erről kéne valami infó
Hát én fél éve hagytam ott nekem rossz tapasztalatom van csak!
Re: Shbux - Szabad a topic!
Én nagyon hamar elvesztettem a bizalmam az oldal iránt, a topic szabad, ha tud valaki bármit mondani róla, sokat segítene!
Re: Shbux - Szabad a topic!
Na, Domain Suspended, végre kikerülhet a megfigyeltből