patric22 írta:gabryela írta:Így tényleg nem működik.... ilyen alapon olyan jó kis rafinált progik is szóba jöhetnének, mint pl HideMyIP és hasonlók....
Szerintem nem is Ip cím hanem e-mail szerint bannol, lehet próbálkozni új reggel, másik e-mail címmel, amit persze társitunk PP számlához, hiszen arra fizet....
Holnap kiderül.....

Figyu én nem regeltem újra,1 email címmel regeltem és azon dobtak ki végleg....gondolkoztam mit próbálhatnék meg,hisz online szerveres játékoknál is nem felhasználónevet néznek,meg stb hanem IP címet és az alapján bannolnak...próbálkoztam ismétlem próbálkoztam, és sikerült. Ennyi. Sajnálom,hogy másoknak nem jött be ha tudok más megoldást akkor szólok feltétlen. Egyébként én is várom a 2ik kifizetésem ma,vagy holnap megkell jönnie. Amint megjött,jön a screenshot! : )
Köszönöm a választ. Mindenképp érdekesen működik ez a kitiltás dolog náluk, eleve jó stattal, ami kevés hibát jelent, viszont volt hogy csak pörög-pörög a frissités gomb, kódot nem ad, aztán kidobja az ablakot hirtelen, hogy inaktivitás miatt ki vagy ruuugva

majd ha ez többször is megtörtént, már egyáltalán nem enged dolgozni, és idő múlásával egyszer csak véglegesen fel is függeszti a fiókot, ugyanakkor support meg azt írta automatikus válaszban, hogy a kitiltás nem végleges.....
Mindenesetre én ProTypers-en csináltam lassan két hete reget.... múlt hétfőn nem történt semmi kifizetés ügyben, bár addigra túl voltam 3 dolcsin, de gondolom nem volt meg zárásig, most pedig ott tartok, hogy belső egyenlegből levonta, és jelzi a kifizetést, de még nem érkezett meg, ja és maradt is rajta több mint 4 dolcsi..... háát, meglátjuk mi lesz

ha kifizet, én is jelezni fogom itt.