Amikor regelsz, automatikusan kapsz 100 kezdo bidet, ami ugyanugy kamatozik mint a sajatod-vip! Mindvegig a bonusnal lathato, viszont 60 nap utan levonodik a 100 es csak a kamat automatikusan hozzairodik a sajatodhoz (Vip)bogyozotyo írta:Csak egy kérdés: a Bonus Balance mire is jó?Mert eddig nem sikerült kihámozni... De biztos van itt aki jobban ért hozzá.
Itt: https://www.zeekrewards.com/CompounderR ... ckets.htmlbogyozotyo írta:Értem, köszi.
Amúgy ez le van írva valahol?
például csatlakozok 10 csoporthoz, befogadnak és a csoportok hirdetőfalára feladom. De erről nem küldök visszaigazoló linket, mert ezt csak amellett tolom fel.Sanders írta:facebookon lehet, szerepel a link megadasi oldalon is! viszont csak es kizarolag angolul lehet feladni!
mit ertesz csoport alatt?
Na épp le is telt a 60 nap, bónusz nulla, VIP viszont így egész szépen megugrott!Sanders írta:Amikor regelsz, automatikusan kapsz 100 kezdo bidet, ami ugyanugy kamatozik mint a sajatod-vip! Mindvegig a bonusnal lathato, viszont 60 nap utan levonodik a 100 es csak a kamat automatikusan hozzairodik a sajatodhoz (Vip)bogyozotyo írta:Csak egy kérdés: a Bonus Balance mire is jó?Mert eddig nem sikerült kihámozni... De biztos van itt aki jobban ért hozzá.
90 nap múlva azokat a Bideket vonja, amit anno vásárolt! Én így tudom. Az a feletti rész marad.Sanders írta:Azt ne felejtsd el, hogy amennyivel most növekedett, 90 nap múlva ennyivel is fog csökkeni!
Hmmmm en ugy tudom, hogy nemcsak a vasarolt bid, hanem a rendszerben megtermelt is lejar tehat levonodik, de cafoljatok meg!Ferenc írta:90 nap múlva azokat a Bideket vonja, amit anno vásárolt! Én így tudom. Az a feletti rész marad.Sanders írta:Azt ne felejtsd el, hogy amennyivel most növekedett, 90 nap múlva ennyivel is fog csökkeni!
Igen, valóban levonja, minden egyes jóváírt BID-et levon 90 nap múlva, számítva a jóváírás napjától. Viszont addig kamatozik.Sanders írta:Hmmmm en ugy tudom, hogy nemcsak a vasarolt bid, hanem a rendszerben megtermelt is lejar tehat levonodik, de cafoljatok meg!Ferenc írta:90 nap múlva azokat a Bideket vonja, amit anno vásárolt! Én így tudom. Az a feletti rész marad.Sanders írta:Azt ne felejtsd el, hogy amennyivel most növekedett, 90 nap múlva ennyivel is fog csökkeni!
Igen!Sanders írta:Napi hirdetést meddig kell feladni, hogy az napra jogosultak legyünk az osztalékra?
Sanders írta::DDD
félreolvastad szerintem
nem azt írtam, hogy mindig, hanem hogy meddig? Tehát hány óráig
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 2 vendég