csotibi írta:A SWAIA korrekt mód fizet. Eddig még nem volt 2 óránál hosszabb várakozásom.
Még mindig köszi, Karbula!!!
Örülök, és igazán nincs mit. Én köszönöm a regisztrációt!
csotibi írta:A SWAIA korrekt mód fizet. Eddig még nem volt 2 óránál hosszabb várakozásom.
Még mindig köszi, Karbula!!!
Gratulálok!
Gratulálok!Laccy írta:Tegnapi, csak elfelejtettem
De a lényeg, hogy kifizettek
Date: 1/16/2012 11:23:20 PM
Reference Number:
Transaction type: Transfer Received From
Name/Email: Swaia
adback11@gmail.com
Current Status: Completed
Amount: $2.72 USD
Purchase Type: Service
Shipping Details: Not Provided
Details (optional): Withdraw to Laccy from swaia.biz
Aki a sok pozitív vélemény után kedvet kapott:
http://www.swaia.biz/?ref=Laccy
Laccy írta:Köszönöm szépen
Sok hasonlóban legyen részünk
Már itt is jelzik:Matee01 írta:Csaló oldal: allworldinv.com ne tegyetek be pénzt azt írja complette, de mégsem érkezett meg a számlámra a pénz terjesszétek el ahol tudjátok.
Matee01 írta:Csaló oldal: allworldinv.com ne tegyetek be pénzt azt írja complette, de mégsem érkezett meg a számlámra a pénz terjesszétek el ahol tudjátok.
Laccy írta:Olyan jó érzés, hogy elkezdődött az új év és vége annak a sötét időszaknak, ami ez előtt volt a HYIP-ek világában
Nyugi, nekem volt, hogy másnap 11-kor érkezett meg a délután kikért pénz.Matee01 írta:SWAIA-át hálálra dicsértétek még mindig pendig tegnap délután óta.
Matee01 írta:SWAIA-át hálálra dicsértétek még mindig pendig tegnap délután óta.
Pénzről van szó nem szabad megbízni senkiben sem elnyerik a bizalmadat akkor lépnek le.Petya0426 írta:Sziasztok!
Én is írtam most nekik,tegnap késő délután kértem ki,még nem érkezett meg.Nem félek attól,hogy nem fog fizetni,nagyon bízom bennük,remélem igazam lesz,s fizetni fog.Nyugi emberek!
Persze,ezzel mind tisztában vagyok,viszont írták többen is,hogy volt már ilyen,hogy 10-15 órát kellett várni a pénzre.Matee01 írta:Pénzről van szó nem szabad megbízni senkiben sem elnyerik a bizalmadat akkor lépnek le.Petya0426 írta:Sziasztok!
Én is írtam most nekik,tegnap késő délután kértem ki,még nem érkezett meg.Nem félek attól,hogy nem fog fizetni,nagyon bízom bennük,remélem igazam lesz,s fizetni fog.Nyugi emberek!
Ha pl valaki fele áron tud benzint adni előrre kéri a pénzt az tuti csaló.
Az sem mindig jó, ha minden hyip monitor fizetőnek jelöli vannak olyan oldalak amelyek csak ezért fizetnek.
Gratula valakinek legalább sikerül pénzt kivenni amint befizetek valahova nem fizet soha többet.
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 0 vendég