A jelenlegi No.1-es HYIP EV Business
A jelenlegi No.1-es HYIP EV Business
Sziasztok!
A népszerűségi lista jelenlegi első helyezettjét szeretném egy kicsit bemutatni.
Miért ők az első helyezettek? Mert talán kicsit másképpen csinálják.
Találkoztatok már olyan HYIP céggel, ahol a tulajdonos a nevét (David Walker), képét, hangját adta volna a cégéhez? Én nem emlékszem ilyenre. Bank garancia? 24 órás telefonos support?
Na szóval röviden.
Londoni székhelyű cég, nincs még 2 hónapja a neten.
10$-tól lehet befektetni, a napi hozam 2,8% és a befektetés 60 napra szól.
Hogy is van ez számokban? 10$-ból 60 nap után lesz 26,8 $, illetve, ha a 100%-ot visszaforgatod, akkor a 10-ből 52,43 lesz. Szerintem nem hangzik rosszul
Elfogadott processorok: Liberty Reserve és Perfect Money
Az oldalon video prezentáció is található angol nyelven.
Itt tudjátok megnézni:
https://ev.biz/?ref=Nandor012
A népszerűségi lista jelenlegi első helyezettjét szeretném egy kicsit bemutatni.
Találkoztatok már olyan HYIP céggel, ahol a tulajdonos a nevét (David Walker), képét, hangját adta volna a cégéhez? Én nem emlékszem ilyenre. Bank garancia? 24 órás telefonos support?
Na szóval röviden.
Hogy is van ez számokban? 10$-ból 60 nap után lesz 26,8 $, illetve, ha a 100%-ot visszaforgatod, akkor a 10-ből 52,43 lesz. Szerintem nem hangzik rosszul
Itt tudjátok megnézni:
Re: A jelenlegi No.1-es HYIP EV Business
Ez így mind szép és jó,csak ne higgy el mindent!Nándor02 írta:Sziasztok!
Na szóval röviden.
Itt tudjátok megnézni:
Találkozhattunk már olyan HYIp-el,ahol ilyen meg olyan garancia volt,még is lelépett..
igyvan, teljesen egyet értek... anyámon kivül senkinek nem hiszek ez a mottóm
amúgy ez a cég anno azt is irta érvként, hogy a két betüs domainnevek 95%-a sikeres a mai napig
amúgy ez a cég anno azt is irta érvként, hogy a két betüs domainnevek 95%-a sikeres a mai napig
Tökéletesen igazatok van, a HYIP-eknek semmit sem lehet elhinni, de én nem is ezt javasoltam, hogy higgyünk el mindent.
Csupán bemutattam egy céget és felvetettem egy kérdést, hogy jellemző e ezekre a cégekre, hogy nevüket, arcukat is adják ahhoz, amit csinálnak.
Nekem egy árnyalattal több bizalmam van egy ilyen céghez, mint a sok többihez, amik már átvágtak minket Christian, meg hasonló semmit mondó nevekkel.
Csupán bemutattam egy céget és felvetettem egy kérdést, hogy jellemző e ezekre a cégekre, hogy nevüket, arcukat is adják ahhoz, amit csinálnak.
Nekem egy árnyalattal több bizalmam van egy ilyen céghez, mint a sok többihez, amik már átvágtak minket Christian, meg hasonló semmit mondó nevekkel.
Igazából,itt sem tudhatod,hogy valóban ez-e az igazi neve,képet meg bárhonnan szedhet le.Nem kötekedésből írom,csak tisztánlátás szempontjából.
Nekem már ott bukik a dolog,hogy 2,8% naponta!Az túl sok!
Nem veszem kötekedésnek, Te se veddPetya0426 írta:Igazából,itt sem tudhatod,hogy valóban ez-e az igazi neve,képet meg bárhonnan szedhet le.Nem kötekedésből írom,csak tisztánlátás szempontjából.
Ha vetted volna a fáradtságot, hogy megnézd az oldalt, akkor tudnád, hogy nem csak kép van, hanem videó is, ugyanazzal a fazonnal, igy meg már kicsit nehezebb lenne ugye a dolog amit mondasz
Félreértés ne essék, én nem akarok senkit rábeszélni erre az oldalra, csupán informáltam az érdeklődőketeco írta:Nekem már ott bukik a dolog,hogy 2,8% naponta!Az túl sok!
A másik pedig, hogy ettől magasabb napi hozamokat igérő oldalak is elketyegtek fél évig-évig.
Te se érts félre,csak Hyip-nak én már nem hiszek!ha 1 - 1,5% kamatot adna az oldal,szinte biztos raknék bele 10 dolcsit!Nekem kicsit a Premoney ugrik be az oldal láttán!
Na ez a lényeg, hogy HYIP-nek már nem hiszel És ezt tökéletesen meg is tudom érteni.eco írta:Te se érts félre,csak Hyip-nak én már nem hiszek!ha 1 - 1,5% kamatot adna az oldal,szinte biztos raknék bele 10 dolcsit!Nekem kicsit a Premoney ugrik be az oldal láttán!
Egyébként van pár jó ideje tökéletesen működő 2% felett fizető (Swaia, Gold Fund, ReproF) és van jó pár (HyperC 1,22%, MacroT. 1,49%) akik meg már bedőltek. Szóval itt nincs semmi biztos
Amúgy meg úgy gondolom, ha találkozunk egy ilyen oldallal, kb 4 lehetőségünk van:
1. Nem teszek be pénzt és egy hónap múlva, ha behalt, azt mondom, na én megmondtam előre.
2. Nem teszek be pénzt és egy idő után irigykedve nézem a kifizetési bizonylatokat.
3. Teszek be valamennyit és egy hónap múlva, mikor már nem fizet, szidok mindenkit, aki az utamba kerül.
4. Teszek be valamennyit és egy idő után azt mondom, hmmm, de jó, hogy belevágtam.
Mindenki szabadon választhat közülük
Természetesen a 4.-et választanám.Viszont,mint ahogy ezt Te is említetted,nem lehet előre tudni.
Pont ez benne az izgalmasPetya0426 írta:Természetesen a 4.-et választanám.Viszont,mint ahogy ezt Te is említetted,nem lehet előre tudni.
Ha lottót vesz valaki, ott sem tudja, hogy az ő számait fogják kihúzni, csak reméli