Commerce Favored több mint 550 napja online
Re: Commerce Favored több mint 550 napja online
Sziasztok!
A Commers-nél a kifizetés oldalon egy szöveg fogad. Kellemes ünnepeket és boldog új évet kívánnak, valamint közlik, hogy bezártak egy hétre. A kifizetések egy hét múlva folytatódnak.
Reméljük így lesz, de addig óvatosságból ne tegyen ide senki újabb pénzt. Ha helyreáll a rend, azonnal jelzem.
Ha jól tudom a Gold Fund-nál is volt egy ilyen hét a két ünnep között, aztán tényleg helyreállt minden.
A Commers-nél a kifizetés oldalon egy szöveg fogad. Kellemes ünnepeket és boldog új évet kívánnak, valamint közlik, hogy bezártak egy hétre. A kifizetések egy hét múlva folytatódnak.
Reméljük így lesz, de addig óvatosságból ne tegyen ide senki újabb pénzt. Ha helyreáll a rend, azonnal jelzem.
Ha jól tudom a Gold Fund-nál is volt egy ilyen hét a két ünnep között, aztán tényleg helyreállt minden.
Hello!
Nyugi nekem már pár kikéréssel ezelőtt is ezt írta ki. Találtam rá megoldást ami eddig bejött. Tegnap is így kértem ki kifizetett. Először visszaforgattam a 25 dollárt , utána kilehetett kérni a fennmaradó nyereséget. Már kb. harmadszorra kérem így ki, akkor nem jön be az a szöveg.
A tegnap este 7kor kikért pénzemet , ma reggel 9kor szépen ki is fizette.
Nyugi nekem már pár kikéréssel ezelőtt is ezt írta ki. Találtam rá megoldást ami eddig bejött. Tegnap is így kértem ki kifizetett. Először visszaforgattam a 25 dollárt , utána kilehetett kérni a fennmaradó nyereséget. Már kb. harmadszorra kérem így ki, akkor nem jön be az a szöveg.
A tegnap este 7kor kikért pénzemet , ma reggel 9kor szépen ki is fizette.
Új szöveg fogad a Commerce-nél, miszerint már dolgoznak megint, de az egy hét szabadságuk alatt rengeteg kikérés gyúlt össze, kérnek még 2-3 nap türelmet, mire utolérik magukat.
09:36. nem jon be az oldal, nalatok?
11:05 már bejön.Sanders írta:09:36. nem jon be az oldal, nalatok?
Sajnos most sem jön be....(14:10-kor). Reméljük csak szerver gondjuk van és nem tűnnek el...
ámen :-)davkoka írta:Sajnos most sem jön be....(14:10-kor). Reméljük csak szerver gondjuk van és nem tűnnek el...
Hurrá működik és paying:) Ámen
Sziasztok!
Egyenlőre senkinek nem javaslom, hogy pénzt tegyen ide. Nekem a kikérésem szombat este óta pendingel, már az általuk kért 72 óra türelem is lejárt. Új dolog, hogy sem a visszaforgatásnál, sem a kikérésnél már nem szerepel lehetőségként az AlertPay. A számlám ezért most úgy néz ki, hogy van rajta xxx $, de nincs hova kikérni.
Tegnap irtam nekik, ezidáig semmi válasz.
Azért még bizom benne, hogy csak az AlerPay-el van valami gondjuk. De biztosan sokan emlékeztek rá, hogy az Elite A-al is igy kezdődött.
Egyenlőre senkinek nem javaslom, hogy pénzt tegyen ide. Nekem a kikérésem szombat este óta pendingel, már az általuk kért 72 óra türelem is lejárt. Új dolog, hogy sem a visszaforgatásnál, sem a kikérésnél már nem szerepel lehetőségként az AlertPay. A számlám ezért most úgy néz ki, hogy van rajta xxx $, de nincs hova kikérni.
Tegnap irtam nekik, ezidáig semmi válasz.
Azért még bizom benne, hogy csak az AlerPay-el van valami gondjuk. De biztosan sokan emlékeztek rá, hogy az Elite A-al is igy kezdődött.
nekem ugyanugy kiirja a 48-72 órás szöveget
most kértem ki pénzt
azt irta nincs hozzáadva liberty számla (pedig a kikérésnél ottvolt alapból a liberty)
aztán hozzáadtam, és most kikértem, kiváncsi vagyok
most kértem ki pénzt
azt irta nincs hozzáadva liberty számla (pedig a kikérésnél ottvolt alapból a liberty)
aztán hozzáadtam, és most kikértem, kiváncsi vagyok
Sikerül kikérni? Nekem alertem van oda már nem is enged kikérni.Kicsit reménykedem....
nem
semmi
ma reggel visszavontam, és forgatom tovább
hátha magukhoz térnek
ha meg nem akkor...
ennyi
semmi
ma reggel visszavontam, és forgatom tovább
hátha magukhoz térnek
ha meg nem akkor...
ennyi
Én a helyetekbe elküldeném a dispute-t,amíg nem késő..
Sziasztok!
Nekem pár nap után visszarakta a pendingelő kikérésemet a balance-ba. Irták sokan, hogy velük is ez történt.
És mivel az AlertP már eltűnt a listából, igy nincs hova kikérni.
Tartok tőle, hogy ezt elbuktuk
Nekem pár nap után visszarakta a pendingelő kikérésemet a balance-ba. Irták sokan, hogy velük is ez történt.
És mivel az AlertP már eltűnt a listából, igy nincs hova kikérni.
Tartok tőle, hogy ezt elbuktuk
-
- Érdeklődő
- Kapcsolat:
Írtam alertnak, hogy megszüntették a kifizetést alertpayre. Azt nem említettem, hogy egyébként sem fizet az oldal. Ma reggel arra keltem, hogy szerencsére visszakaptam a 25$-om. Remélem más is sikerrel jár!
Profits-empire : http://profits-empire.com/?ref=foton100101