Sziasztok, szóval az oldal egyenlőre még stagnál de amint említettem, készítek egy befektetési lehetőséget, oldalt, topicot. A dolog egyszerű, a befektetett összeg 2% -ot kamatozik naponta. Sajnálom hogy csak ennyit tudok ajánlani, de mivel még probaszakaszban van az egész, ezért nem akarok rögtön az elején csillagászati összegeket mondani, és a végén SCAM-é válni. A dolog nagyon zártkörű lesz szóval az első néhány befektető után zárva lesz a lehetőség. Később a meglévő befektetőknek lesz kamat emelés, viszonylag nagyobb. Visszatérve: Ennek az összegnek a kifizetése 10 naponta történik. A teljes összeg kikérhető bármikor viszont kénytelen vagyok akkor a bent levő összegnek a 25%-át levonni, azonnali kezelés miatt. A kifizetése ennek az összegnek minimum 3 munka nap, maximum 5 munkanapba telik. Ez nem rajtam függ, hanem a kaszinóktól. A befizetési lehetőség, egyenlőre sajnos csak moneybooker-sen keresztül történhet, illetve, ha elérte a minimum befektetők számát illetve összegét. Várom a jelentkezéseket itt hogy kit érdekelne, és mennyi összegig vagytok érdekeltek a dologban. Köszönöm szépen és várom a jelentkezéseket. Egy két kedvcsináló kép addig is.

és ez egy 13 pörgetéses széria, amely 0,50 Euroval zártam. Nem vett igénybe 2 percnél többet! és ahogy látni, nem nagy összeggel pörgetek eszeveszetten hiszen átlag pörgetés 0,15 euro.

Még majd ha lesz időm akkor töltök fel egyéb képeket is! Köszönöm előre is a válaszokat, üdv Tsabi