Erre az évre befejezted?sweeney todd írta:köszi. hát ha már csak egy hyipot futtatok, akkor legalább ez az egy fizessen.hoparduc írta:Gratula a kifizetéshez.

Nekem is már csak négy oldalam maradt, plusz még az egy napos, ahová ma fizettem be.

Erre az évre befejezted?sweeney todd írta:köszi. hát ha már csak egy hyipot futtatok, akkor legalább ez az egy fizessen.hoparduc írta:Gratula a kifizetéshez.
nem erre az évre, hanem lényegében végleg. ide, ha lejárok még talán visszateszek, tetszik ez az oldal, de amúgy a profitvisszaosztókban nagyobb/biztonságosabb lehetőséget látok, mint a hyipokban.hoparduc írta:Erre az évre befejezted?sweeney todd írta:köszi. hát ha már csak egy hyipot futtatok, akkor legalább ez az egy fizessen.hoparduc írta:Gratula a kifizetéshez.![]()
Nekem is már csak négy oldalam maradt, plusz még az egy napos, ahová ma fizettem be.
sweeney todd írta:miközben minden bedől, a reprofinance még mindig fizet:
Payment Details
Date: November 11, 2011 5:56:50 AM
Amount Sent: $1.03 USD
Sender Name: ReProFinance
Sender Email: alertpay@reprofinance.com
Gratulálok.eco írta:Én is grat és egyet is értek,ez legalább szépen fizet!
Date: 2011-11-11 10:34:18
Batch: 76209859
From Account: U4236408
Amount: $0.98
Memo: reprofinance.com - withdrawal
a hyip világában ez teljesen "reális", sőt, alacsony hozam.Laccy írta:Sziasztok!
Kinek mi a véleménye? Ide érdemes pénzt betenni? Mert valamiért szimpatikusnak tűnik, csak félek, mert ilyen hozamot még nem láttam sehol. Megjegyzem teljesen új vagyok a HYIP-ben
A Kalkulátor szerint, ha visszaforgatom a kamatot, akkor 200$-ból 834$ lesz! Nekem ez hihetetlen 90 nap alatt!
180 napra ugyanez hozna 4961$-t? Komolyan?
nincs mit, ha segíthetek, szólj.Laccy írta:Hát igen... Bár csak 500 nappal ezelőtt találtam volna az oldalraMostanra milliomos is lehetnék
Na de ez van, remélem menni fog még legalább ennyi ideig!
Sok pénzt nem teszek bele, meg már fel is készítettem magam, hogy ha elvesztem, ne legyek nagyon ideges.
Amúgy is a pénz amit ide beteszek, az teljesen passzív pénzként jött egy másik üzletből, így nem fáj nagyon
Köszönöm, hogy leírtad a véleményed!
annyi? miből, hogy? hyipból nem fog.Laccy írta:Jaj, remélem már azért visszajött.
Egy kérdés: Olyan megeshet, hogy csak a kisebb 1-2$-os hozamokat fizetik ki, de ha mondjuk nekem járna esetleg több száz $, akkor azt meg megtartják? Gondolok itt konkrétan a reprora. Egyelőre hiszek ebben a programban, és lenne rá egy bizonyos tőkém. A többibe más, de ezt konkrétan erre kockáztatnám. Akkor inkább többször kössem le a kisebb pénzeket? Úgy értem, hogy többször indítsak el egy 90/180 napos programot, hogy párhuzamosan fussanak? Úgy nagyobb az esélye hogy visszakapom?sweeney todd írta:annyi? miből, hogy? hyipból nem fog.Laccy írta:Jaj, remélem már azért visszajött.
hyip-je válogatja. több százat sehol se kockáztass! repro nekem egy hónap múlva jár le, eddig csak a kamatokat kértem ki, amikből most 0-ra már kijöttem.Laccy írta:Egy kérdés: Olyan megeshet, hogy csak a kisebb 1-2$-os hozamokat fizetik ki, de ha mondjuk nekem járna esetleg több száz $, akkor azt meg megtartják? Gondolok itt konkrétan a reprora. Egyelőre hiszek ebben a programban, és lenne rá egy bizonyos tőkém. A többibe más, de ezt konkrétan erre kockáztatnám. Akkor inkább többször kössem le a kisebb pénzeket? Úgy nagyobb az esélye hogy visszakapom?sweeney todd írta:annyi? miből, hogy? hyipból nem fog.Laccy írta:Jaj, remélem már azért visszajött.Na remélem érthető voltam.
Június? Azt hogyan? Nem 90 napos és 180 napos lejárat van? Ergo ha Júniusban veszed ki akkor Januárban fogod betenni nem?marco86 írta:Nekem is csak a reproban van pénzem elég megbízhatónak tűnik,de idáig ahova befektettem mindent elvesztettem:D ma válaszoltak az alertnél a disputejaimra a dailywith és a branddaily oldalról 1iknél nem állt rendelkezésre lóvé az eladó accuntján, 2nál 25%ot visszakaptam:D visszatérve a reprora elég nagy összegeket látok mindennap amit kivesznek, már csak 2012 júniusig kell várnom mire lejár a lekötésem és akkor kirakom az oldalra:D
Vagyis úgy kezdted, hogy 100%-át forgatod vissza az elején, és ha elért egy szintet onnan kezded el kivenni a kamatot? Jól értem? Menet közben tudom ezt változtatni igaz?marco86 írta:hát 180nap, de munkanapokat számol sőt pl most volt vmi veteran nap 11.én akkor sem dolgoztak. így kb 180 nap olyan 252 napra jön ki ünnepek nélkül. ha a kamatokat 1ből ki szeretnéd venni mindenképpen a hosszútávúra érdemes befektetni mivel nagyobb a napi kamat az meg h mikor jár le nem számít. én 20 dollárral kezdtem most tart 25nél a tőke de még nem vettem ki semmit kb 10 hét és elérem az 50et és akkor elkezdem kikérni a kamatokat aztán meglátjuk meddig bírja az oldal:D
ühüm, be tudod állítani közben is. én 50%-on szoktam hagyni, hogy a tőke legalább jöjjön vissza.Laccy írta:Vagyis úgy kezdted, hogy 100%-át forgatod vissza az elején, és ha elért egy szintet onnan kezded el kivenni a kamatot? Jól értem? Menet közben tudom ezt változtatni igaz?marco86 írta:hát 180nap, de munkanapokat számol sőt pl most volt vmi veteran nap 11.én akkor sem dolgoztak. így kb 180 nap olyan 252 napra jön ki ünnepek nélkül. ha a kamatokat 1ből ki szeretnéd venni mindenképpen a hosszútávúra érdemes befektetni mivel nagyobb a napi kamat az meg h mikor jár le nem számít. én 20 dollárral kezdtem most tart 25nél a tőke de még nem vettem ki semmit kb 10 hét és elérem az 50et és akkor elkezdem kikérni a kamatokat aztán meglátjuk meddig bírja az oldal:D
kikérni? ha már lekötötted, nem tudod kikérni. alertre 1$-tól fizetnek mindenhol.Laccy írta:Ha úgy döntök, hogy szeretném kikérni a pénzem, akkor vonnak le valamit? RePro vagy az AP? Starter számlám van, így gondolom az AP egyelőre nem fog vonni.
Másik: Mennyi összegtől kérhetem ki?
Az oké, hogy a tőkémet nem kérem ki csak ha lejárt, én a kamatra gondoltam.sweeney todd írta:kikérni? ha már lekötötted, nem tudod kikérni. alertre 1$-tól fizetnek mindenhol.Laccy írta:Ha úgy döntök, hogy szeretném kikérni a pénzem, akkor vonnak le valamit? RePro vagy az AP? Starter számlám van, így gondolom az AP egyelőre nem fog vonni.
Másik: Mennyi összegtől kérhetem ki?
az úgy működik, hogy beállítod, hogy a napi kamat hány százalékát írják a tőkédhez, mennyit a számládhoz. ha összejön az 1$, azonnal kikérheted.Laccy írta:Az oké, hogy a tőkémet nem kérem ki csak ha lejárt, én a kamatra gondoltam.
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 2 vendég