SerpBot - 0.05 Usd/katt - PayPal - Fizetett!
Re: SerpBot - 0.05 Usd/katt - PayPal - Fizetett!
Nálam sok változás nincs, nem tapasztalok, napi 1-2-3-5 katt azért összejön ... az azért még mindíg nem rossz! (Mai PTC oldalakhoz viszonyítva, ill. a befektetett időt nézve!)
Köszönöm!
-
patrasz
- Fanatikus

- Kapcsolat:
Nálam volt amikor egy-két hétig semmi nem volt, de most is max 1-2, és a kifizetési minimum meg 20$ lett már jó ideje paypalra.
Igen, 20 lett, de fizet!
Kell egy kevés idő, ez tény, de fizet, és azért sokat nem kell tennünk érte. Nem szabad rágörcsölni, amit ad-ad, azt egyszer meg kifizet
Kell egy kevés idő, ez tény, de fizet, és azért sokat nem kell tennünk érte. Nem szabad rágörcsölni, amit ad-ad, azt egyszer meg kifizet
Köszönöm!
8 hónap alatt nagyjából $20, tehát évente átlag kb. $30 erről az oldalról.

Gratulálok!
Van amikor elkapom a lendületet, nem egy alkalom volt már hogy akár napi 0.5 USD-t is összehoztam, de ennek az ellenkezője is többször előfordúlt ... napokig semmi, napokig alatt értsd 4-5-6 nap semmi.
Mondjuk a 8 hónapot én soknak érzem, nálam inkább 4-5, de nyilván ez user függő is.
Minden esetre továbbra is azt monfom sok macera nincs az oldallal, ha ad ad, ha nem megyek is tovább.
Van amikor elkapom a lendületet, nem egy alkalom volt már hogy akár napi 0.5 USD-t is összehoztam, de ennek az ellenkezője is többször előfordúlt ... napokig semmi, napokig alatt értsd 4-5-6 nap semmi.
Mondjuk a 8 hónapot én soknak érzem, nálam inkább 4-5, de nyilván ez user függő is.
Minden esetre továbbra is azt monfom sok macera nincs az oldallal, ha ad ad, ha nem megyek is tovább.
Köszönöm!
Az utóbbi kb. 1 hétben egyetlen feladatot sem kaptam ...
Nálatok mi a helyzet?
Nálatok mi a helyzet?
Köszönöm!
-
patrasz
- Fanatikus

- Kapcsolat:
Utóbbi 12 nap alatt 4 db volt nálam már ami jó is volt. Igaz előtte kifizetett. Azóta csökkent feltűnően vissza.
Én jelenl,jelenleg 6-7 USD körül járok ... idáig mindíg fizetett, azzal nem volt baj.
Ezzel sincs, nyilván most ennyi van, ez van, elfogadjuk, reméljük lesz majd jobb.
Csak az volt a kérdésem hogy Nálatok is ez van, de akkor kb. ez, igen.
Tessék csinálni, ha van rá lehetőség
Ezzel sincs, nyilván most ennyi van, ez van, elfogadjuk, reméljük lesz majd jobb.
Csak az volt a kérdésem hogy Nálatok is ez van, de akkor kb. ez, igen.
Tessék csinálni, ha van rá lehetőség
Köszönöm!