1, A felhő alapú bányász programok legtöbbje csaló vagy egyszerű piramis játékra épül. Csak annyit fektess be, amennyinek elvesztése nem okoz gondot!
2, Amint eléred a limitet vedd ki a pénzed. Utána bármi baj történik, az már biztosan nálad marad.
3, Sose forgasd vissza a teljes nyereséget.
+1, Csak pár napja regisztráltam erre az oldalra. Így sem bizonylatom, sem befektetésem, sem tapasztalatom nincs az oldallal kapcsolatban. Más fórumokon azt írják/ták, hogy fizet, ezért is vágtam bele. Emellett ingyenesen - kockázat nélkül - is lehet gyűjtögetni rajta. Kicsit hasonlóan, mint a CoinPot, Eobot oldalalakon. Emiatt javasoltam, hátha valaki több, mint 1 évet tervez ebben a kattintgatós világban tölteni. Eddig rosszat nem találtam róla, de ez nem bizonyítja, hogy nem csaló.
Leírás:
Scrypt alapú, felhős, bányász program, melyben amolyan részesedést lehet vásárolni MH-es formájában. Felhős, tehát nem a te gépedet használja. Befektetés esetén elvileg a megtérülési idő 270 nap (forrás: BMF fórum). Ingyenesen is használható, de több, mint egy év, amíg ki tudod venni belőle a creditet. Feltétele, hogy - lsd. FAQ - minimum 10 naponta be kell lépned az oldalra, különben leáll a "bányászat" és csak akkor folytatódik, ha újra belépsz! Csak a DOGE coint támogatja! Ha valaki mást szeretne van egy testvér oldala is, ahol +5 coint közül lehet választani. Később ezt is felrakom.
Mikor indult az oldal?
2018
Mennyi a minimum befektetés?
0 Doge
A mining power (GHS, KHS) ára, darabonként vagy ahogy azt megadja:
Eredeti ár: Unit Price 1 MH/s = 2 DOGE
Jelenlegi ár akciósan: 1 MH/s = 1 DOGE
Csomagok és árak:
A tizedeseket kerekítettem!
(MH-s | Eredeti ár | Akciós ár | Egy éves futamidő végén kivehető)
____25 MH/s - ____0 - _____0 - ____46 (A belépési bónusz)
____50 MH/s - __100 - ____50 - ____92
___250 MH/s - __475 - ___237 - ___460
___500 MH/s - __900 - ___450 - ___921
_1.000 MH/s - _1.700 - ___850 - _1.841
_2.500 MH/s - _4.000 - _2.000 - _4.603
_5.000 MH/s - _7.500 - _3.750 - _9.205
10.000 MH/s - 14.000 - _7.000 - 18.411
25.000 MH/s - 32.500 - 16.250 - 46.027
50.000 MH/s - 60.000 - 30.000 - 92.053
Lehetséges-e belső egyenlegből KHS/GHS vásárlása?
Igen
Van-e KHS/GHS kereskedés felhasználók között az oldalon?
Nincs
Kifizetési minimum?
100 DOGE
Mely pénztárcákra fizet, milyen feltételekkel?
Direct DOGE wallet, 5% fee, 5 munkanap az átfutási idő
Hol található a reflink és milyen refjutalékkal számolhatunk?
Referral menü és 10% minden ember után.
Megjegyzés:
Tervezem, hogy átirányítok pár 100 DOGE-t ebbe a projektbe, de ennek a megtérülése is min. 1 év. Így csak akkor fogok hozzászólni a témához, ha lesz valami fontos, említésre méltó. A testvér oldalánál előfordul, hogy ideiglenesen elérhetetlen az oldal. Ennél még nem tapasztaltam ilyent, de lehet, hogy a későbbiekben itt is előfordulhat. Naponta csak egyszer lépek fel rá, ha belefutnék ilyesmibe, akkor majd jelzem.
Az oldal elérhetősége:
- link törölve -
Jó szerencsét! (ahogy a bányászoknál szokás