Postbannerfree
Re: Postbannerfree
Különös. A Payment Historyban az van írva, hogy április 15-én kifizetett a Postbannerfree, azonban a PayPal számlámra nem érkezett meg az összeg. (1,017 dollárról van szó.)
Amúgy rettenetesen kicsi a forgalom. 1 hét alatt kevesebb, mint 200 megtekintés :-/
Amúgy rettenetesen kicsi a forgalom. 1 hét alatt kevesebb, mint 200 megtekintés :-/
WPW9QFC4X – Pokémon Go referral code
---
EasyHits4U – Traffic Exchange
10KHits - Autosurf
Otohits - Autosurf
---
10KHits - Autosurf
Otohits - Autosurf
Igen, az vagyok. :-) Akárhogy nézem jól adtam meg a PayPal címem. 1,017 dollár miatt már nincs kedvem levelezni.
WPW9QFC4X – Pokémon Go referral code
---
10KHits - Autosurf
Otohits - Autosurf
---
10KHits - Autosurf
Otohits - Autosurf
Megkaptam a 1.kifizetésem.24 órán belül 

Regeltem! Bár ilyen érvényesítő lenne minden oldalon...
Hamarosan kiderül a kifizetés is.

Mától tovább csökkent:$0.30 CPM rate
Kb mennyi idő után fizet? Total payout van kiírva, paypalon még semmi. (nekem se)
Természetesen a címem jól adtam meg.
Igen én 1 nap alatt megkaptam a 2. Kifizetést.Embertelen írta:Hali, ne keverd a 2 esetet össze. Totay payout kikérésnél 1ből növekszik, ténylegesen akkor van kifizetve ha megjelenik az oldal saját proof listáján.pecsenye írta:Kb mennyi idő után fizet? Total payout van kiírva, paypalon még semmi. (nekem se)
Az előző eset azt állította, hogy ott megjelent és úgy nem kapta meg.
"deejayfly" Te megkaptad a 2. kifizud? Mert Te szerepelsz a listán.
Kifizetési idő teljesen változó, nekem volt hogy fél órán belül, volt hogy 4 nap után fizetett. Jelenleg én is 4 napja várok.
Sziasztok!
Van valakinek friss híre az oldallal kapcsolatban? Fizet még? Érdemes csinálni?
Van valakinek friss híre az oldallal kapcsolatban? Fizet még? Érdemes csinálni?
Nekem legutóbb fizetett, igaz az már jó 1,5-2 hónapja volt. Azóta nagyon ritkán csinálom, mert ugyebár a csökkentett kattintási értéken felül sajnos valóban igaz, hogy az 1$-os kifizetésből a végén lesz 0.5x $, a többi levonás... Ha újra fizetne szólok, egyelőre lassan haladok a következő felé.
Előre is köszönömpecsenye írta: ↑2018.06.30. 00:45 Nekem legutóbb fizetett, igaz az már jó 1,5-2 hónapja volt. Azóta nagyon ritkán csinálom, mert ugyebár a csökkentett kattintási értéken felül sajnos valóban igaz, hogy az 1$-os kifizetésből a végén lesz 0.5x $, a többi levonás... Ha újra fizetne szólok, egyelőre lassan haladok a következő felé.