Magyar átváltó oldal!
Magyar átváltó oldal!
Sziasztok!
Jövőhéten elindítom az első olyan krypto átváltó oldalt ami magyar nyelven is elérhető lesz.
Főbb paraméterei:
Az oldal neve: AustinExchange
Nyelvek: Angol/Magyar.
Deviza: USD/HUF.
Elfogadott kifizetési processzorok: Paypal/Payeer/Advcash/Okpay/E-payment valamint lesz lehetőség hazai bankszámlára is kikérni.
Support: Telefonos ügyfélszolgálat/Live chat és e-mail.
Elfogadott kryptopénzek: BTC/LTC/ETH/ETC/USDT/GOLF/DASH/BTG/ - Folyamatosan fogjuk bővíteni.
Ti mit gondoltok?
Jövőhéten elindítom az első olyan krypto átváltó oldalt ami magyar nyelven is elérhető lesz.
Főbb paraméterei:
Az oldal neve: AustinExchange
Nyelvek: Angol/Magyar.
Deviza: USD/HUF.
Elfogadott kifizetési processzorok: Paypal/Payeer/Advcash/Okpay/E-payment valamint lesz lehetőség hazai bankszámlára is kikérni.
Support: Telefonos ügyfélszolgálat/Live chat és e-mail.
Elfogadott kryptopénzek: BTC/LTC/ETH/ETC/USDT/GOLF/DASH/BTG/ - Folyamatosan fogjuk bővíteni.
Ti mit gondoltok?
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára gerikooo 2018.03.27. 22:31-kor.
Re: Magyar átváltó oldal!
Szia! 
szerintem jó lesz, ha nem lehúzás lesz, mármint elküldik a pénzt azt benyeled.
Bocsi, csak volt már itt 1 ember, akinek sok pénzt küldtek emberek és semmi se történt...
Habár, ha átversz embereket, hamar megjárhatod, szóval azért nem érdemes oldalt indítani. Szóval remélem megbízható leszel!
Akkor pedig hajrá!
Pedig neki legalább 100 hozzászólása volt kb.
Üdv

szerintem jó lesz, ha nem lehúzás lesz, mármint elküldik a pénzt azt benyeled.
Bocsi, csak volt már itt 1 ember, akinek sok pénzt küldtek emberek és semmi se történt...
Habár, ha átversz embereket, hamar megjárhatod, szóval azért nem érdemes oldalt indítani. Szóval remélem megbízható leszel!
Akkor pedig hajrá!

Pedig neki legalább 100 hozzászólása volt kb.
Üdv

Szia!
Nem, hivatalosan fogjuk üzemeltetni. A weboldalunkon elérhető lesz a cégünk adatai, stb. Sőt még telefonos Ügyfélszolgálatunk is lesz.
Nem, hivatalosan fogjuk üzemeltetni. A weboldalunkon elérhető lesz a cégünk adatai, stb. Sőt még telefonos Ügyfélszolgálatunk is lesz.
Rendben, király 
Egyébként én is akartam, csak nem jutottam el odáig.

Egyébként én is akartam, csak nem jutottam el odáig.
Jól hangzik,én a magam részéről sok sikert kívánok hozzá Gerikooo.
Szia!gerikooo írta: Jövőhéten elindítom az első olyan krypto átváltó oldalt ami magyar nyelven is elérhető lesz.
Jövő hét van már?
Utoljára aktív:
2018.03.31. 15:04
Azóta nem igen volt aktív... szerintem nem lesz belőle semmi.
2018.03.24. 08:01
Utoljára aktív:
2018.03.31. 15:04
Azóta nem igen volt aktív... szerintem nem lesz belőle semmi.
Kár érte, érdekelt volna, hogy hogyan próbálnak versenyezni a "nagyokkal".
Hát én majd fogok csinálni egy hivatalost 

Komolyan vagy csak hülyéskedsz?raptor666 írta:Hát én majd fogok csinálni egy hivatalost

Komolyan... Csak még a vállalkozásomat intézem. Illetve egyenlőre nem automatikus lesz a rendszer, illetve csak pár dologról lehet majd váltani és minden manuális lesz egyenlőre... Aztán ha lesz értelme, mert használjátok, akkor fejlesztem majd 

Sok sikert kívánok! Jó lenne látni egy magyar oldalt a váltók között. Amúgy hogy gondoltad? Idex féle decentralizalt, vagy inkább Binancehez hasonlo?raptor666 írta:Komolyan... Csak még a vállalkozásomat intézem. Illetve egyenlőre nem automatikus lesz a rendszer, illetve csak pár dologról lehet majd váltani és minden manuális lesz egyenlőre... Aztán ha lesz értelme, mert használjátok, akkor fejlesztem majd
Hát a weboldal majd saját szerveremről fog menni, illetve én fogom váltani a dolgokat. Tehát más nem tud váltani.