Anonymusx írta:A
http://blockchain.info/ -nál hol lehet megnézni a címem amire kapnék bitcoint?
A kapnál a "Copy & Share Address" nél lenne az?
Én nem javasolnám senkinek, hogy a blockchain.info pénztárca részét használja. Én sajnos használtam. A lényeg hogy hogy túl magas a jutalékuk. Aki komolyan gondolja hogy kriptopénzeket tart az szerintem vegyen magának egy hardver wallet-et (Ledger Nano S például). Aki meg csak aprópénzzel játszadozik, keressen magának egy jobb böngészős wallet-et a blockchain-nél. Vagy paper wallet-et csináljon pl. Szóval több megoldás is van. A kriptobiznisz tanulást igényel. Vannak walett összehasonlító oldalak talán még magyarul is de angolul biztos. stb. stb. stb.
Persze jelenleg minden walettnél nagyon magas a BTC utalás sápja (de a blockchain-nél még annál is magasabb tapasztalatom szerint), így ne utalgassunk, hanem válasszunk egy jó wallet-et és ott gyűjtsük a pénzt.
Ez az én véleményem. A wallet választás szerintem fontos kérdés, főként ha komolyan gondolod, érdemes megfontoltan választani.
Egyenlőre csak remélni tudom hogy a BTC utalási jutaléka lejjeb fog menni. Szóval az eredeti duma sok oldalon hogy "alacsony ktg-en, szinte ingyen vagy még ingyen is utalsz" BTC esetében jelenleg oltári téves infó de még mindig kering a neten. Aki persze járatos a témában, az tudja, hogy így van.
Vannak más coinok, ahol (még ?) alacsony(abb) a tranzakciós ktg. Én pl. most kinéztem magamnak a dogecoin-t, aminek az ára a béka feneke alól elindult fölfelé.Ne feledjük hogy valamikor a BTC is aprópénz volt. Szóval véleményem szerint érdemes lenne pár jelenleg kisértékű kripropénzbe betenni pár dodot egyenként, mert a kriptobizniszben nem ritka a 10x-es 100x-os vagy esetleg még nagyob értéknövekedés sem. Ez vélemény, nem befektetési tanács, oké?
Vannak olyan böngészős wallet-ek, amelyek sokféle coint tudnak kezelni - 5, 10 vagy még több félét.
Ez a coin-ozás olyan mint egy stratégiai játék, nem?