Mai eredmenyem 66 cent

Én is igy vagyok ma vele. Irtam a adminak még a mult heten mert akkor is volt egy ilyen oldal, leképernyöfotoztam és elküldtem a adminak és letiltota azt a oldalt. Ezt ajánlom neked isany írta:Wow remélem hamarosan én is tudok ilyen eredményekkel jelentkezni!
Maa nagyon nehézkesen megy, van egy hirdetés ami kiakasztja a gépem csak tölt tölt és tölt majd átirányít másik oldalra... körülbelül 40-60 kattintás után mindig beadja és nem lehet vele mit kezdeni..![]()
Pedig milyen szép lenne
Köszi a tippet így is tettem szuper gyorsan lekerült az oldalróldeejayfly írta: Én is igy vagyok ma vele. Irtam a adminak még a mult heten mert akkor is volt egy ilyen oldal, leképernyöfotoztam és elküldtem a adminak és letiltota azt a oldalt. Ezt ajánlom neked is
Köszönöm lesz mit olvasniAdmin írta:Nos, mindenkinek küldtem PÜ-t ... igen, patrasz-nak is, igaz Neki az email címére, vele "kivételezek" egy kicsit
Luci te hogy tudsz ennyit megcsinálni? Több helyen hirdetem a oldalt de siralmas a vége. A mai eredmények 191 látogató.luci írta:Mai eredmenyem 76 cent
Nagyon sok kitarto munkavaldeejayfly írta:Luci te hogy tudsz ennyit megcsinálni? Több helyen hirdetem a oldalt de siralmas a vége. A mai eredmények 191 látogató.luci írta:Mai eredmenyem 76 cent
Jelenlévő fórumozók: Ahrefs [Bot] valamint 1 vendég