Egy ideje már próbálgatom ezt az oldalt, és mivel még nincs fenn itt, így beteszem:
FortuneJack.com
Ez egy online kaszinó, amiben különféle kriptovalutákat lehet kockáztatni a nagy nyeremények halovány reményében

Előrebocsátom, senkinek nem javaslom a befizetést, mert ez szerencsejáték- vagyis sanszos, hogy a pénzed a kaszinó pénze lesz

Amiért promótálom:
Ingyen- illetve a kaszinó pénzével- lehet kockázni (dice). Ehhez annyit kell tenni, hogy oldalt, a FREE BTC -re kattintunk, beírjuk a kapcsát és kapunk érte 523 Satoshit. Namost ez kb lófütty, a kockázáson kívül semmire sem jó, de ha valaki ügyesen hazárdíroz, akkor lehet belőle többet csinálni.
Az oldalon nagyon sok kaszinó játék van- viszont a legtöbbnél 10K Satoshi a legkisebb tét. Kivétel ez alól a Binary Trader, ahol már 1000 Satoshival lehet próbálkozni.
A kockázásról, és az én stratégiámról egy kép: A minimum kockára tehető összeg 10 Satoshi. A Klasszikus Martingale rendszerhez az ingyen Satoshi nagyon kevés

A Választható játékok: A legkisebb kiutalható összeg 0.001BTC, avagy 100 ezer Satoshi- vagy ezzel ekvivalens egyéb kriptovaluta. Nekem még ez nem jött össze, de törekszem rá

A minimum depozitról nincs infóm, az oldalon nem találtam, én pedig nem fizettem be- de ha valakit nagyon érdekel, megkérdezem neki, csak írjon egy hsz t

Affiliate program van, de elvileg csak akkor kapunk pénzt a refek után, ha azok befizettek, és elvesztettek valamennyit.
Ref linket a MY ACCOUNT / AFFILIATE PROGRAM -nál lehet találni- külön oldalon, újra bejelentkezve.
Ettől függetlenül megköszönöm, ha az én linkemen regeltek

https://fortunejack.com/affiliate/189779/
Mindenkinek jó játékot, sok sikert kívámok!