- Befektetéssel, részvényekkel, játékokkal, szavazással lehet pénzt keresni.
- A működési elv nagyon röviden:
- Jelenleg 3 féle befektetési terv van: 170%, 200%, 240%. Vagyis 1$ befektetés esetén $1.70-et, $2-t vagy $2.40-et ad vissza a rendszer. Hogy mikor az változó, nincs fix időtartam. Minden portfólióban szereplő részegység "bevételét" felhasználják a visszafizetésre. Ilyenek a további befizetések, upgrade, a szavazós játék, a hirdetések eladása, játékok vagy mondjuk a PaidVerts.
- Az oldal napi bevételét a Result menüpont alatt lehet figyelemmel kísérni.

Egy hetes eltolódás van, tehát pl a mai bevételt 7 nap múlva kapják meg a tagok, mindig a korábbi befektetések élvezik az elsőbbséget. Pl. jelenleg az oldal visszafizetési kötelezettsége 1,3 millió dollár. Ennek viszont a fele már a következő 6 napban vissza lesz fizetve, mivel az elmúlt 6 nap bevétele ennyit "termelt".
Természetesen ez a folyamat nem tartható sokáig, így mikor nagyon sok lesz a visszafizetési kötelezettség, akkor a befektetéseket részvényekké alakítják. A részvényt pénzért el lehet adni azonnal vagy akár később is. Ez nem túl elegáns, viszont részben ezért tud fizetőképes maradni (jelenleg is 2 millió dollár készpénztartaléka van az Adminnak), és aki jól helyezkedik, az ezért tud szép profitot elérni viszonylag rövid időn belül. Pont ezért a kockázat se kicsi, tehát megfontoltan szabad befizetni!
- 170%-os terv: $1 befizetés esetén $1.70-et ad vissza. Bárki befizethet, a minimum $1, a maximum $10 naponta (ez átmeneti limit, hamarosan növekszik majd).
- 200%-os terv: $1 befizetés esetén $2-t ad vissza. $1000-os upgrade után lehet csak befizetni.
- 240%-os terv: $1 befizetés esetén $2-t ad vissza. $500000-os upgrade után lehet csak befizetni.
- Befektetést lehet eladni és venni is: Invest menüpont -> Buy/Sell.
- Én az elmúlt öt napban $30-ból $56-t csináltam (plusz két darab 10$-os befektetésem is pár nap múlva jár le, egy hét alatt kifutottak):

- Befektetés eladása: Invest menüpont -> Buy/Sell -> My Investments for sale -> Befektetés kiválasztása és a Sell gomb -> Összeg megadása, hogy mennyiért szeretnéd eladni (3% fee van, amit tőled levonnak a vétel után). Ha meggondoltad magadat, akkor bármikor vissza lehet ingyen vonni.
- Befektetés vétele: Invest menüpont -> Buy/Sell -> Marketplace -> Kiválasztod, hogy melyiket akarod megvenni és a Buy gomb. A more gombra kattintva látható, hogy az adott befektetés mikor lesz kifizetve, ez viszont csak becsült érték, az elmúlt 60 nap bevétele alapján, lehet több vagy kevesebb is.
- Részvénypiac: Invest menüpont -> Profit Shares. A fenti oszlopban vannak az eladásra kínált részvények, a lentiben pedig a tagok ajánlatai, hogy mennyiért hajlandók éppen venni részvényt. A részvények után hetente fizetnek jutalékot, ez a múlt héten az én esetemben 3400 részvénynél kicsivel több, mint $1 volt. Minimum 1000 részvény birtoklása esetén hozzáférhet valaki a Control Panel-hez, jobban beleláthat az oldal pénzügyi helyzetébe. Részvények eladásakor 0.25% fee van.
- A részvények árának alakulása is megtekinthető: Result menüpont -> Click here to view graphs and charts -> Share Price History

- Szavazós játék: Monitor menüpont alatt elérhető. Itt fel vannak sorolva más oldalak, és arra lehet szavazni (pénzért, minimum $0.001), hogy az adott oldal 14 nap múlva aktív lesz-e (vagyis nem lesz vele probléma). Ha igen, akkor a nemre szavazók pénzének fele szét lesz osztva az igenre szavazók között (vagy fordítva). Nagy pénzt ezzel nem lehet keresni, inkább csak némi aprót.
- Az oldalon sok játék elérhető, a szerencsések komoly pénzeket nyernek, én viszont nem ajánlom ezek használatát!
- Kifizetési minimum: $1 (PM, Bitcoin, STP, Okpay, Payeer)
Próbálok majd gyakran új infókkal jelentkezni, és leírni, hogy én miket csinálok (ezt lehet utánozni, de felelősséget nem vállalok érte!). Kockázat van benne, de ahogy látszik lehetőség is. A swap után mindig gyorsan visszajön a befektetés, így az elmúlt pár nap elég jó időszak volt.
- Regisztráció: