Probux & Zapbux & Fusebux
- doqxstudio
- Fanatikus
- Kapcsolat:
Re: Probux & Zapbux & Fusebux
hát igen. a FuseBux-ProBux párhuzamot láttam, de ZapBux-on nem vagyok. mindnél ugyanaz a végkifejlet várható rövidesen.
Azt mondják, ugyanaz az admin volt az onbux, upbux oldalakon is, amik 2010-ben értek el nagy sikereket a PTC-zők körében.
Köszönöm!
doqxstudio írta:hát igen. a FuseBux-ProBux párhuzamot láttam, de ZapBux-on nem vagyok. mindnél ugyanaz a végkifejlet várható rövidesen.
mit takar az a végkifejlet?

gyanitom az első.. ?!
- doqxstudio
- Fanatikus
- Kapcsolat:
szép pályát leírt. megtanultuk, h ezekre a jelekre is figyelni kell.Admin írta:Azt mondják, ugyanaz az admin volt az onbux, upbux oldalakon is, amik 2010-ben értek el nagy sikereket a PTC-zők körében.
Úgy néz ki összehangolt DDOS támadás volt...
Pont, mikor már csak a fizetéssel kellett volna foglalkozniuk...
Pont, mikor már csak a fizetéssel kellett volna foglalkozniuk...

End of the story
Probux ma instant kifizetett payzára,pontosan 12-kor kértem ki!
Pron kikértem 6-kor és azonnal meg is kaptam payzára
Talán még van némi remény csipegetni!
Nekem csak 10$ áll benne, de nem haragudnék meg érte ha megkapnám!
Nekem csak 10$ áll benne, de nem haragudnék meg érte ha megkapnám!
Van valami trükkje a hirdetés feladásnak?
Zap és Fuse oldalakon 2 napja adtam fel, de semmi, miközben látom, folyamatosan vannak új hirdetések.
Zap és Fuse oldalakon 2 napja adtam fel, de semmi, miközben látom, folyamatosan vannak új hirdetések.
End of the story
A hirdetéseket nem fogadják, azokat aktiválják a felhasználók, amik régebben el lettek fogadva.
Köszönöm!
- ffookkaa11
- Fanatikus
- Kapcsolat:
Csak jár az agyam, hangosan gondolkodok ... és persze próbálok pozitív lenni ...
Mi van ha úgymond beijesztik a népet, azok elkezdenek eszeveszetten hirdetni a még meglévő balancukból ... amin nyilván keres az oldal, azt utána ha már jó sokan kihasználták ezt, úgymond visszaállnak, vagy próbálnak valami limitekkel visszaállni a régi kifizetési ütemhez?
Csak mint egy esetleges scenarió?!
Mi van ha úgymond beijesztik a népet, azok elkezdenek eszeveszetten hirdetni a még meglévő balancukból ... amin nyilván keres az oldal, azt utána ha már jó sokan kihasználták ezt, úgymond visszaállnak, vagy próbálnak valami limitekkel visszaállni a régi kifizetési ütemhez?
Sajnos a PTC világa nem így működik. Amit esetleg nyernek azon, hogy csökkentik a belső egyenlegeket, annak a többszörösét vesztik azzal, hogy megingott a bizalom (vagyis a befektetési, direkt szerzési kedv). A Probux egyébként is nagyon ki van/volt hegyezve a folyamatos növekedésre, aminek most szépen alávágtak.ffookkaa11 írta:Csak jár az agyam, hangosan gondolkodok ... és persze próbálok pozitív lenni ...