xenosz2 írta:szánalmas

nem tud fizetni az egyik oldalán,ezért nyit egy másikat. vajon mi a garancia,hogy ez sem lesz veszteséges? miért nem inkább az eredeti oldalán gondolja át a pénzügyeit jobban?
de tegyük fel,hogy ez nyereséges lesz... a régi oldal továbbra is csak vinni fogja a veszteséget.... egyik zsbéből megy át a másikba = mindkét oldal scam lesz,hacsaknem nyit egy harmadikat,negyediket...
persze meg lehet próbálni pénzt kivenni belőle,nem akarok lebeszélni senkit,de annyira kilóg a lóláb sztem. vagy becsukja a régit és ezt meg viszi tovább,mint a the buxosok

az is egy szép sztori
Semmi garancia nincs rá. És is gondolkodtam, hogy kell-e ez nekem, de a 4 darab 1 centes még éppen belefér az időmbe.
"miért nem inkább az eredeti oldalán gondolja át a pénzügyeit jobban?"
Mert ez nem így működik. Ott már nincs mit átgondolni. A PTC nem úgy működik, hogy eddig rosszul csináltam, aztán párat változtatok, és hirtelen jó lesz minden. Nincs varázslat. Önmagában egy társoldal már sokszor segített (SilverClix, Incentria, de még a Clixsense se egyedül működik, stb), persze itt ez utolsó szalmaszál.
Én pedig senkit nem akarok rábeszélni, én megpróbálom, meglátjuk mi lesz. Ha kifizet, akkor jó, ha nem, akkor sincs semmi tragédia.