Shareitbux.com - MEGSZŰNT

Olyan PTC oldalak, amelyek nem fizetnek.
xenosz2
Fanatikus
Fanatikus
Kapcsolat:

Shareitbux.com - MEGSZŰNT

Hozzászólás Szerző: xenosz2 »

Az oldal be fog zárni Aug végén. Aki nincs nyereségben a befizetései után az automatikusan vissza fogja kapni a pénzét. Az admin elmondása szerint súlyos beteg.
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára xenosz2 2014.08.11. 12:18-kor.
xenosz2
Fanatikus
Fanatikus
Kapcsolat:

Re: Shareitbux.com (buxhost) teljesen megbízható admin 2$ mi

Nemrég óta elérhető lett a részvény szekcióban a GoldenTown nevű oldal is,külön részlegben. (Jómagam nem ismerem az oldalt)

A részvény vásárláshoz aktív Goldentown tagnak kell lenned az admin reflinkjével. Ha nem vagy tag regisztrálnod kell,ha már tag vagy,de nem nála,akkor meg lehet vele beszélni,hogyan lehet megoldani....

Ahogy nézem 4 féle tagság van. Standardtól az Ultimateig. Feltétekezem,hogy ez a GoldenTown különféle pozicióit takarja....

Standard tagsággal 1$ egy részvény. 50-et lehet venni maximum. A profit részvényenként 11 cent,tehát 50$ befektetés esetén 5.5$ a nyereség.

David 5$ ig garantálja a nyereséget.

Magasabb GT tagsággal magasabb a havi profit részvényenként 22 cent,55 cent és Ultimate-tel a legnagyobb gondolom,ezt már nem néztem meg.

Fontos még,hogy aki szeretne ezzel élni,de nem akar a PTC oldalon aktív lenni annak írnia kell az adminnak,hogy ne tiltsa ki 14 nap inaktivitás miatt.
xenosz2
Fanatikus
Fanatikus
Kapcsolat:

Re: Shareitbux.com (buxhost) teljesen megbízható admin 2$ mi

A PTSU részben van egy Ojooclix feliratkozás 24 centért. nekem elfogadta hamar az ajánló. csak regisztrációt kér és aktivitást. nem részletezte közelebbről. Azért én kattolok neki pár napot ennyiért :)
xenosz2
Fanatikus
Fanatikus
Kapcsolat:

Re: Shareitbux.com (buxhost) megbízható admin 2$ min

nagy változások vannak az oldalon most annyit,hogy ezentúl kifizetés csak tagsággal lehet. Erre lett lérehozva egy 1$-ba kerülő olcsó tagság,aki nem akar drágábbat venni. Minden kikérés visszakerül az egyenlegre most. Utána kikérhetitek az új szabályok szerint. Jó hír,hogy 3 cent lesz a napi kereset fixen. Másik jó hír,hogy Purchase Balanceból /Vásárlási egyenlegből lehet venni tagságot most már mindig ezentúl.
xenosz2
Fanatikus
Fanatikus
Kapcsolat:

Re: Shareitbux.com (buxhost) megbízható admin 2$ min

az admin beteget jelentettt,ennek köszönhetően a fizetések majdnem megálltak szinte. Kivárás van...
xenosz2
Fanatikus
Fanatikus
Kapcsolat:

Re: Shareitbux.com Aug végén bezár

érdekes. azt olvasom mindenki ki lett fizetve. ezen az oldalán nekem veszteségem van mégse kaptam pénzt innen.
Válasz küldése