- Jelenleg 4db 1 centes hirdetés van, tehát napi bevétel = $0.04
- Grid van.
- Kifizetési minimum: 3$ (PayPal, Payza és OKPay)
- Upgrade tábla és refjutalékok:

Akit érdekel:
A refeket még nem tudom, egyelőre nincs direktem. Ha valaki mégis regisztrálna, akkor legyen olyan jó, és írja be ide, hogy meg tudjam mondani, látom-e.xenosz2 írta:tulaj rejtett. fórumban panaszok vannak,hogy nem kerülnek a refek a referrerhez. griden 1 és 5 centes nyeremények már vannak. reklám viszonylag olcsón kezdődik 1.5$ 1000 klikk 5 mp
Látlak a refeknél, köszi!zegzug írta:Ment egy reg. Azt nem ígérem, hogy aktívan csinálni fogom. Pont most kukáztam pár oldalt
Igen, azt is. Én már tegnap is lekattintottam a reklámokat. Reggel fél 7 körül van ad reset.zegzug írta:![]()
Kattintásokat is láttad? Vagy azt csak holnaptól számolja?
Igen, lehet, hogy egy módosított nten fut alatta, bár eléggé ki lett pofásítva. Kicsi a refjutalék, így azt gondolom, hogy jelenleg az Ojooos hasonlóságból "él" az oldal. Befektetés nem igazán javasolt, de a 4 db 1 centest elég gyorsan le lehet tudni.eviaclub írta:nTen script, úgy látom. Tényleg hasonlít az ojooo-ra, de csak külsőleg.
Szintén, supporton még tegnap írtam, azóta semmi...xenosz2 írta:Nem enged be,azt írja más országból lépek be,ahonnan regisztráltam...proxyt nem használok
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 1 vendég