Earn per ref
Earn per ref
Sziasztok!
Itt elméletileg fizetnek a megtekintések számáért, minden megtekintés 0.50 dollárt ér, és 25-nél kérhetem ki... Kérlek kattintsatok az alábbi linkre, hogy lássuk mi a helyzet! Természetesen megírom majd, hogy fizet-e, vagy sem!
Itt elméletileg fizetnek a megtekintések számáért, minden megtekintés 0.50 dollárt ér, és 25-nél kérhetem ki... Kérlek kattintsatok az alábbi linkre, hogy lássuk mi a helyzet! Természetesen megírom majd, hogy fizet-e, vagy sem!
Re: Earn per ref
Szia!
Ez az oldal sajnos valószínűleg nem fog fizetni
Mert rengeteg ugyan ilyen sablonú oldal van és sajnos eddig amivel találkoztam mind csaló.
De azért hátha mégis ... én rákattintottam a linkedre párszor
Ez az oldal sajnos valószínűleg nem fog fizetni

Mert rengeteg ugyan ilyen sablonú oldal van és sajnos eddig amivel találkoztam mind csaló.
De azért hátha mégis ... én rákattintottam a linkedre párszor

Köszi, még kellene vagy 30 katt, és kikérhetem! 

Gyetek, már csak 18 kellene! 

Még 16!
-
- Törzsvendég
- Kapcsolat:
Csalókás 
Liberty Reserve még kivan rakva de már megszünt

Liberty Reserve még kivan rakva de már megszünt

Steam Profil
: steamcommunity.com/id/gery2k14

Ez nagy csalás! Kérem szépen törölje az admin ezt a témát! Mondták, hogy küldjek egy mailt a kérelem érdekében, néhány perc mulva kaptam egy mailt a szolgáltatótól, hogy nem tudták elküldeni a megadott címre, mert nem létezik!
Én azt gondolom, hogy a témát nem kell törölni.palatyim írta:Ez nagy csalás! Kérem szépen törölje az admin ezt a témát! Mondták, hogy küldjek egy mailt a kérelem érdekében, néhány perc mulva kaptam egy mailt a szolgáltatótól, hogy nem tudták elküldeni a megadott címre, mert nem létezik!
Legyen ez mementó és mindenkit óvatosságra, józan gondolkodásra intsen !
Ha itt marad és az olvasók szembesülnek a várható fejleményekkel az többet üzen, mint az a néhány hozzászólás, mint amely a topik nyitásakor volt
olvasható tapasztalt, sokat megélt fórumozó társainktól !
A témában kevés jártassággal rendelkezők vegyék figyelembe, hogy nem minden arany, ami fénylik!
A reflinket kiveszem, de a tanulságokat mindenki maga vonja le !
Van itt az Egyéb internetes pénzkeresési módszerek között egy másik topik is, amelyet hasonló okokból nem töröltem.
Az a véleményem, hogy nem csak a jó példából, de a rosszból is lehet tanulni !
Természetesen csak annak, aki képes rá !