storyclix - Megszűnt

Olyan PTC oldalak, amelyek nem fizetnek.
xenosz2
Fanatikus
Fanatikus
Kapcsolat:

storyclix - Megszűnt

Hozzászólás Szerző: xenosz2 »

Kép

tulaj: A storybux adminjánakoldala Arról az oldalról sokat nem tudok,csak hogy ott is 5 dollár a minimum
minimum: 10 dollárra emelkedett !
kereset: 6 cent van ma 10-12 reklámból 0,1-től 1 centig (nem biztos,hogy ez így is marad.

refjutalék: a standard keresethez képest 10%

reflimit: 80 Direkt 100 bérelt standardnál

Hirdetés fél dollártól 500 klikk

konklúzió: magas a kifizetési minimum ,ezért csak bátraknak ajánlom egyedül. A TOS hiánya,és a sokkal alacsonyabb kifizetési minimumot kommunikáló főoldal és banner (itt Fél dollár !!!!) miatt ellenérzések merülnek fel bennem.

Upgrade tábla:

Kép

http://storyclix.com/?ref=xenosz2

Kép
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára xenosz2 2013.10.06. 11:07-kor.
eviaclub
Fórumlakó
Fórumlakó
Kapcsolat:

Re: storyclix - storyclix.com 6cent 5$min 10%ref PTC EVO

Hozzászólás Szerző: eviaclub »

Ugyanennek az adminnak van még plusz 2 oldala, boostbux és boostclix, amiről tudok.
Ez már 4, ilyen rövid idő alatt.
TOS már van.
StoryBuxon májusban volt az első kifizetés, ma pedig az utolsó. Elég kevés van, az összes elfér egy fórumoldalon.
Tényleg nem tudom, mit csináljak.
Minden ami PTC. Tájékoztatás a PTC munkáról, a regisztrálás menetéről, a kifizetésekről, a csalókról és mindenről, amit tudni érdemes. Részletes és őszinte leírás a legjobb PTC oldalakról. Kattints az alábbi bannerre, ha többet szeretnél tudni
Kép
xenosz2
Fanatikus
Fanatikus
Kapcsolat:

Re: storyclix - storyclix.com 6cent 5$min 10%ref PTC EVO

Több oldal hirtelen mindig gyanús:) beleolvasgattam a storybux fórumba, az admin segítőkésznek tünt mindig. egy érdekesség,hogy 1$ -ról emelte fel 5$-ra anno a minimumot. Úgy tűnik annak híve,hogy a tagok upgradet vásároljanak,írt is egy szép kis hozzászólást,hogy havi 3$-os tagsággal miként lehet refbérléssel,griddel,PTc vel keresni 4,75$-t egy hónapban.
nagyobb problémát nem találtam fórumon se máshol eddig. Úgy olvastam a boostclix oldalán csak 2 dollár a minimum azzal bátrabban lehet próbálkozni. Ha nem lenne itt is ennyi,meg buxon én ajánlanám,bár ez a több oldal...
xenosz2
Fanatikus
Fanatikus
Kapcsolat:

Re: storyclix - storyclix.com 10$ minimum !!! scam gyanús

Figyelem!!!!

Ma ránéztem a withdraw szekcióra és ez fogadott. Mivel gyakran nyit új oldalakat az admin és majdnem mindenhol magas a mainimum sőt most már elérhetetetlen itt a storyclixen sztem ez több,mint gyanús. Én befejeztem itt...

Magam számára ez egy jelzés,hogy az összes oldalát mostantól óvatosan kezelem. Azt hiszem már csak a Boostclixen 2 dollár a minimum.

Látom hirdetni sem enged.az acc balanceból a minimum transzfer 5 dollár!!!!! a vásárlási egyenlegbe.
Válasz küldése